ترشی اسپانیایی

ترشی اسپانیایی و فوت و فن های آن

ترشی اسپانیایی

ترشی اسپانیایی یکی از انواع ترشی می باشد که برخلاف بقیه ترشی ها از سرکه کمتری استفاده می شود و از انواع سبزیجات در این ترشی استفاده می شود و بسیار مقوی و مفید است ؛ و همچنین ترشی اسپانیایی بسیار مجلسی و کمی متفاوت تر از ترشی های همیشگی ایرانی سنتی می باشد. رنگبندی ترشی اسپانیایی بسیار جذاب است و طعم و مزه خاصی دارد و به دلیل استفاده کم از سرکه اصلا تیز نیست و بسیار طعم ملایمی دارد . این ترشی در زمان کوتاهی حاضر می شود و شما فقط ۱۰ روز زمان لازم دارید تا ترشی اسپانیایی برسد. طرز تهیه سالاد اسپانیایی با زیتون و قارچ و ذرت را با ما در سالاد ساز بخوانید و استفاده کنید.

زیتون بدون هسته ۱۳۰ گرم
ذرت ۱ پیمانه
هویج ۳ عدد
فلفل دلمه ۲ عدد
شکر ۱ ق غذا خوری
قارچ ۳۵۰ گرم
روغن زیتون بدون بو ۱ پیمانه
سرکه سفید ۱/۲ پیمانه
سیاه دانه ۲ ق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه و پاپریکا به مقدار لازم

طرز تهیه :

  1. ابتدا هویج را پوست بگیرید و ریز خرد کنید. فلفل دلمه ها را بشویید و نگینی ریز خرد کنید (بهتر است برای زیبایی کار از فلفل دلمه های رنگی استفاده کنید).
  2. قارچ ها را خوب بشویید و اگر کوچک هستند نیازی به خرد کردن آنها نیست . زیتون را به چند قطعه تقسیم کنید. ذرت ها را می توانید بخارپز کنید و یا از کنسرو ذرت استفاده کنید.
  3. تمام مواد خرد شده را داخل یک کاسه ریخته و خوب هم بزنید.
  4. داخل یک ظرف روغن زیتون و سرکه سفید و شکر و ادویه ها و نمک را بریزید و خوب هم بزنید . در انتها سیاه دانه را ریخته و هم بزنید تا یکدست شود.
  5. در ادامه سس بدست آمده را روی سبزیجات ریخته و خوب هم بزنید .
  6. سپس ظرف های تمیز و شیشه ای را انتخاب کنید و ترشی را داخل ظرف ریخته و درب ظرف را خوب محکم کنید به طوری که هوا اصلا وارد ظرف نشود .
  7. در جای خشک و خنک به مدت ۱۰ روز قرار داده تا ترشی حاضر شود.

نوش جان.

فوت و فن های تهیه ترشی اسپانیایی :

  • اگر دوست دارید طعم و مزه ترشی تیز تر باشد می توانید مقدار سرکه سفید را بیشتر کنید.
  • توجه کنید که حتما هویج و فلفل دلمه کاملا خشک شده باشند و بعد خرد کنید.
  • به دلخواه می توانید به ترشی اسپانیایی کمی سیر نیز اضافه کنید.
  • حداکثر زمان نگهداری این ترشی ۱ ماه است.
  • می توانید قارچ ها را بلانچ کنید (قارچ هارا داخل آب در حال جوش بریزید، بعد از چند تا قل که خورد داخل کاسه یخ بریزید و صبر کنید تا خنک شود ؛ سپس اجازه دهید تا کاملا خشک شود سپس خرد کنید).
  • از روغن زیتون بدون بو استفاده کنید تا طعم و مزه بد به ترشی اسپانیایی ندهد.
  • به دلخواه می توانید سبزیجات دیگر را مانند گل کلم نیز به مواد اضافه کنید.

منبع : پارسی دی

سفارش

شما می توانید برای کترینگ، مراسم، تالار، رستوران خود نیز از محصولات آماده و بسته بندی با وزن های مختلف ما استفاده کنید. برای مشاوره رایگان و دریافت قیمت سفارشات خود تماس بگیرید.

محصولات