ترشی اسپانیایی
ترشی اسپانیایی یکی از انواع ترشی می باشد که برخلاف بقیه ترشی ها از سرکه کمتری استفاده می شود و از انواع سبزیجات در این ترشی استفاده می شود و بسیار مقوی و مفید است ؛ و همچنین ترشی اسپانیایی بسیار مجلسی و کمی متفاوت تر از ترشی های همیشگی ایرانی سنتی می باشد. رنگبندی ترشی اسپانیایی بسیار جذاب است و طعم و مزه خاصی دارد و به دلیل استفاده کم از سرکه اصلا تیز نیست و بسیار طعم ملایمی دارد . این ترشی در زمان کوتاهی حاضر می شود و شما فقط ۱۰ روز زمان لازم دارید تا ترشی اسپانیایی برسد. طرز تهیه سالاد اسپانیایی با زیتون و قارچ و ذرت را با ما در سالاد ساز بخوانید و استفاده کنید.
زیتون بدون هسته | ۱۳۰ گرم |
ذرت | ۱ پیمانه |
هویج | ۳ عدد |
فلفل دلمه | ۲ عدد |
شکر | ۱ ق غذا خوری |
قارچ | ۳۵۰ گرم |
روغن زیتون بدون بو | ۱ پیمانه |
سرکه سفید | ۱/۲ پیمانه |
سیاه دانه | ۲ ق غذا خوری |
نمک و فلفل سیاه و پاپریکا | به مقدار لازم |
طرز تهیه :
- ابتدا هویج را پوست بگیرید و ریز خرد کنید. فلفل دلمه ها را بشویید و نگینی ریز خرد کنید (بهتر است برای زیبایی کار از فلفل دلمه های رنگی استفاده کنید).
- قارچ ها را خوب بشویید و اگر کوچک هستند نیازی به خرد کردن آنها نیست . زیتون را به چند قطعه تقسیم کنید. ذرت ها را می توانید بخارپز کنید و یا از کنسرو ذرت استفاده کنید.
- تمام مواد خرد شده را داخل یک کاسه ریخته و خوب هم بزنید.
- داخل یک ظرف روغن زیتون و سرکه سفید و شکر و ادویه ها و نمک را بریزید و خوب هم بزنید . در انتها سیاه دانه را ریخته و هم بزنید تا یکدست شود.
- در ادامه سس بدست آمده را روی سبزیجات ریخته و خوب هم بزنید .
- سپس ظرف های تمیز و شیشه ای را انتخاب کنید و ترشی را داخل ظرف ریخته و درب ظرف را خوب محکم کنید به طوری که هوا اصلا وارد ظرف نشود .
- در جای خشک و خنک به مدت ۱۰ روز قرار داده تا ترشی حاضر شود.
نوش جان.
فوت و فن های تهیه ترشی اسپانیایی :
- اگر دوست دارید طعم و مزه ترشی تیز تر باشد می توانید مقدار سرکه سفید را بیشتر کنید.
- توجه کنید که حتما هویج و فلفل دلمه کاملا خشک شده باشند و بعد خرد کنید.
- به دلخواه می توانید به ترشی اسپانیایی کمی سیر نیز اضافه کنید.
- حداکثر زمان نگهداری این ترشی ۱ ماه است.
- می توانید قارچ ها را بلانچ کنید (قارچ هارا داخل آب در حال جوش بریزید، بعد از چند تا قل که خورد داخل کاسه یخ بریزید و صبر کنید تا خنک شود ؛ سپس اجازه دهید تا کاملا خشک شود سپس خرد کنید).
- از روغن زیتون بدون بو استفاده کنید تا طعم و مزه بد به ترشی اسپانیایی ندهد.
- به دلخواه می توانید سبزیجات دیگر را مانند گل کلم نیز به مواد اضافه کنید.
منبع : پارسی دی