مجموعه سالاد سازان شما را به خرید بهترین محصولات سالاد دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

خرید سالاد فصل تکنفره آماده مصرف و بسته بندی

آنچه در این مقاله می خوانید...

ترکیبات اصلی سالاد فصلکاهوخیارگوجه فرنگیهویجروش های تولید سالاد فصلروند تولید سالاد فصل در کارخانه و مقایسه آن با سایر روش های تولیدیجدا سازی زوایدشستشوضد عفونی وشستشوی ثانویهخرد کردنبسته بندیاطلاعات مندرج بر روی بسته های سالاد آماده مصرفخرید سالاد فصل و سایر سالادهای آماده مصرف
خرید سالاد فصل

فصل آماده بصورت تکنفره و بسته بندی شده با قیمت مناسب از طریق ارایه سفارش تلفنی به واحد فروش کارخانه تولید سالاد براحتی انجام می پذیرد. عرضه و پخش سالاد فصل تکنفره و دیسی و سایر انواع سالاد بسته بندی از جمله خدمات کارخانجات تولید سالاد می باشد.

یکی از پر طرفدارترین کاربردهای استفاده از انواع کاهو ترکیبی است که با سایر سبزیجات و صیفیجات دارد و بهمراه چاشنی یا انواع سس مورد استفاده قرار می گیرد که به اصطلاح به آن سالاد می گوییم. امروزه سالادها نقش مهمی در وعده های غذایی افراد دارند. از این رو مطالعات و سیعی درباره خواص و طعم سبزجات انجام می شود.

سر آشپر های حرفه ای از نتایج این مطالعات جهت ترکیب انواع سبزیجات، برگها و صیفیجات در کنار هم بهرمند می شوند و در پایان شاهد طیف وسیعی از انواع سالاد هستیم.سالادها علاوه بر تامین ویتامین های لازم بدن نقش مهمی در تزیین میزهای غذا و ایجاد انگیزه و میل به تناول دارند.

 

خرید سالاد فصل

ترکیبات اصلی سالاد فصل

سالاد فصل یکی از ساده ترین، در دسترس ترین و در عین حال پر طرفدارترین انواع سالاد در سطح ایران و جهان است.

کاهو

از بین انواع کاهو، کاهو سالادی یا کاهو پیچ بهترین گرینه برای تهیه سالاد فصل است که تقریبا با هر ذایقه و رژیمی سازگار است.

خیار

خیار که بصورت حلقه شده یا خلال شده در این سالاد خود نمایی میکند نیز در تکمیل این سالاد نقش دارد.

گوجه فرنگی

در کنار اینها گوجه فرنگی بصورت حلقه یا خرد شده و یا گوجه چری یا همان گوجه گیلاسی نیز جز ارکان اصلی این سالاد محسوب می گردد.

هویج

هویج که درجه ریزی و درشتی رنده شده آن به سلیقه افراد بستگی دارد نیز علاوه بر ایجاد تنوع رنگی، نقش مکملی در مزه و ویتامینهای موجود در این سالاد را داراست نیز از آخرین ارکان اصلی این سالاد می باشد.

البته گاهی افراد بر اساس سلیقه خود به این سالاد، انواع کلم برگ یا ساقه و برگ کرفس نیز می افزایند که همانطور که بیان شد از آنجایی که ممکن است موجب حساسیت های گوارشی در برخی افراد نماید، افزودن آنها به سالاد فصل تنها به سلیقه و رژیم غذایی هر فرد بستگی دارد.

ذرت و زیتون هم از اقلامی است که هم بعنوان مکمل ارزش غذایی و هم جهت تزیین در کنار مواد دیگر می تواند قرار گیرد. اما آنچه مسلم است از آنجایی که ترکیبات اصلی سالاد فصل بصورت تازه و خام در کنار یکدیگر قرار می گیرند در ایجاد حس تازگی و طراوت و زیبایی میز و تحریک برای صرف کردن در کنار هر غذایی و یا به تنهایی به خوبی می توانند موثر واقع شوند.شاید یکی از مهمترین عوامل در ایجاد افزایش تقاضا برای خرید سالاد فصل همین موضوع باشد.

 

روش های تولید سالاد فصل

سالاد فصل بسته به اینکه در چه مکانی تولید می شود دارای تفاوت هایی است:

  • تولیدات خانگی
  • تولیدات کارگاهی
  • تولیدات کارخانه ای یا صنعتی

آنچه که در تمام انواع تولیدات باید مورد توجه واقع شود، استفاده از مواد اولیه تازه و مرغوب است که باید بصورت روزانه تهیه و مورد مصرف قرار گیرد. در غیر اینصورت سالاد فصل که باید به نوعی حس طراوت فصل بهار را به ارمغان بیاورد، از کیفیت لازم برخوردار نخواهد بود و فاقد ارزش غذایی سالاد است.

خط تولید و دستگاه بسته بندی سالاد

روند تولید سالاد فصل در کارخانه و مقایسه آن با سایر روش های تولیدی

جدا سازی زواید

جدا سازی زواید و قسمتهای بدون مصرف این سبزیجات در هر سه نوع روش تولید، بصورت دستی انجام می شود.  کارخانجات تولیدی ار این زواید جهت خوراک دام و طیور استفاده می نمایند. به این ترتیب بر هزینه ها و پسماندها نیز مدیریت می کنند.

شستشو

پروسه شستشو و ضد عفونی از مهمترین و حساسترین بخشهاست. تولیدات خانگی بدلیل حجم کمتر سبزیجات ممکن است از این بخش به سلامت عبور کنند. لیکن شستشو در روش تولید صنعتی چند مرحله ای بوده و اینکار توسط دستگاههای تمام اتوماتیک و با نظارت کارشناسان انجام خواهد شد. استفاده از حشره گیر، ایجاد حباب در وان شستشو که به از بین بردن تمامی گل و لای و حشرات موجود در سبزیجات کمک می کند، آبهای پر فشار که از بالا و کنار وانهای شستشو وارد می شوند و انجام چندین مرحله ی این کار موجب پاکیزگی کاهو و سیفی جات موجود در این سالاد می شوند.

 

خط تولید و دستگاه بسته بندی سالاد

ضد عفونی وشستشوی ثانویه

مرحله ضد عفونی کردن در این پروسه از بخشهای مهم آن می باشد و بدون توجه از آن نمی توان گذشت. استفاده از گاز ازن جهت ضد عفونی که برگرفته از آخرین تکنولوژی روز دنیا است، تنها در کارخانجات صنعتی میسر است که بدون ایجاد هر گونه عارضه و آسیبی به بافت و شکل سبزیجات و سلامت افراد، کاملا در ضد عفونی سبزیجات موفق عمل می کند. همین مساله مهمترین فصل تمایز تولیدات صنعتی نسبت به سایر روش های تولیدی است که ضد عفونی سبزیجات را با کلر، پرسیدیل یا سایر مواد مضر انجام می دهند.

خرد کردن

خرد کردن با دستگاههای اتوماتیک و با تیغه های تیز تمام استیل از دیگر ویژگی های تولیدات صنعتی است که بدون آسیب و تغییر شکل بافتهای سبزیجات بسته به نوع سبزی قبل یا پس از مرحله شستشو انجام می شود. پس از طی این مراحل خشک کردن و آبگیری  جهت بالا بردن طول عمر مصرف سبزیجات و عدم فساد زود هنگام آن قابل توجه است مکمل مراحل تولید می شود.

بسته بندی

از این مرحله به بعد وارد پروسه بسته بندی می شویم که در تولیدات صنعتی توسط نقاله به محل بسته بندی حمل و در آنجا با توجه به گرماژ و وزنهای تعیین شده در ظروف مخصوص بسته بندی قرار گرفته و بصورت وکیوم یا سیل و یا سایر انواع دستگاه بسته بندی سالاد تعریف شده در کارخانجات و با توجه به نوع سبزیجات با تزریق اتمسفر اصلاح شده جهت ماندگاری و طول عمر بیشتر یا بدون آن انجام می شود.

 

خرید سالاد فصل

اطلاعات مندرج بر روی بسته های سالاد آماده مصرف

بر روی این بسته بندی ها اطلاعاتی از قبیل آدرس و نام کارخانه، راههای تماس، شماره پروانه بهره برداری، علایم استاندارهای غذایی، تاریخ تولید و انقضا، جدول ارزش غذایی و شرایط نگهداری از محصول درج شده است. با توجه به تمامی نکات ذکر شده برتری تولیدات صنعتی نسبت به سایر تولیدات خود نمایی می کند.

خرید سالاد فصل و سایر سالادهای آماده مصرف

امروزه بدلیل مشغلات فراوان، فرصت و امکانات کافی برای خرید مواد اولیه تازه و مرغوب و تهیه و آماده سازی سالاد برای همگان وجود ندارد. علاوه بر این، با افزایش دانش و اطلاعات افراد در زمینه اصلاح رژیم و سبد غذایی، تمایل آنان به استفاده از سالاد بعنوان بخش مهمی از غذای اصلی رو به فزونی است.

با ورود انواع سالاد آماده مصرف به فروشگاهها و مراکز دست اندر کار تهیه و سرو غذا مثل رستورانها، تالارها، فست فودی ها، بوفه ها و سایر اماکن، دسترسی به سالادهای تولیدی صنعتی امکان پذیر است. سالاد فصل در وزنهای مختلف بصورت تکنفره یا دیسی قابل عرضه هستند.

انواع تکنفره این قبیل سالادها با وزنهای ۱۰۰ گرمی،،۱۳۰،۱۲۰ و ۱۵۰ گرمی در بازار به چشم می خورد. وزن های دیگر سالاد بسته به نوع مراسم و مکان مورد استفاده مثل فست فودی ها که معمولا حجم غذای اصلی کمتر است مورد مصرف قرار می گیرد.

انواع دیگری از سالاد های آماده و بسته بندی شده  شامل: سالاد اسفناج، سالاد سزار، سالاد یونانی، سالاد کلم، سالاد شیرازی، سالاد ذرت، سالاد میوه و سایر انواع سالاد های مخصوص است که به فراخور سفارش تهیه و تولید می گردد.

لیدا سلیقه دار

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

مجموعه سالاد سازان شما را به خرید بهترین محصولات سالاد دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاهتان را بنویسید

Call Now Buttonتماس بگیرید