امروزه کمتر کسی هست که سالاد سزار معروف ایتالیایی رو نشناسه، این سالاد آنقدر متنوع هست و با مواد مختلف و پروتینی ترکیب شده که میشه گفت به خودی خود یک وعده غذایی مناسبه، انواع مختلفی داره از گوشت یا میگو تا مدل های دیگه که حتی شما هم می توانید با سلیقه خودتون بعضی از مواد رو حذف و یا جایگذین کنید.
مواد لازم برای تهیه سالاد سزار بصورت کلی به شکل زیر هست، همون طور که گفتیم می توانید بعضی از مواد رو جایگذین و یا حذف کنید، در پست های دیگر ما نیز می توانید با انواع دیگر این سالاد ایتالیایی آشنا شوید.
مواد لازم جهت طرز تهیه سالاد سزار
- سیر ۲ عدد
- کاهو یک بوته
- فیله مرغ ۸ عدد
- نان تست ۲ عدد
- لیمو ترش ۱ عدد
- روغن زیتون ¼ فنجان
- سس مایونز ¾ فنجان
- پودر گردو ۱ قاشق غذاخوری
- پنیر پارمیزان ۶ قاشق غذاخوری
- سس خردل ۱ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
طرز تهیه سالاد سزار
اول به سراغ فیله های مرغ می رویم و شروع به ریختن اب تا سقف چهار انگشت روی ان می کنیم
پس از ان به سراغ پیاز رفته و طبیعتآً پس از پوست گیری و شستن آن به صورت چهار قاچ خرد می کنیم و در قابله میریزیم و کمی زرد چوبه هم به روی آن می پاشیم.
نکته: اضافه کردن پیاز و زردچوبه برای گرفتن بوی گوشت مرغ واقعاً تاثیر گذاره
روی حرارت متوسط اجازه می دهیم که فیله های مرغ بپزند. پس از پخت، فیله های مرغ را روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم.
در مرحله بعد به سراغ سس سالاد سزار می رویم، 1 عدد از سیر ها را پوست می گیریم و می شوییم و و با بخش ریز رنده، رنده می کنیم و داخل کاسه با اندازه مناسب میریزیم.
حال به سراغ سس مایونز پرطرفدار برای سالاد سزار می رویم، بهمراه سس خردل و 2 قاشق از پنیر پارمیزان را به آن اضافه می کنیم، همچنین لیمو را از وسط نصف کرده و آب ان را به مواد داخل تابه اضافه می کنیم و روی مواد سس، نمک و فلفل سیاه می ریزیم و مواد را با قاشق یا هم زن خوب مخلوط می کنیم تا سسمون یک دست بشه و در آخر فیله های خرد شده رو بهش اضافه می کنیم.
مواد سالاد سزار را برای بار آخر زیر و رو میکنیم تا فیله های خرده شده امان با سس آغشته شوند و در یخچال قرار می دهیم.
نان تست رو به مکعب های کوچک برش میزنیم و روغن زیتون را داخل تابه ای میریزیم و حرارت شعله را کم می کنیم تا روغن داغ شود.
نکته: روغن زیتون باید با حرارت کم، کم کم داغ شود در صورت زیاد بودت شعله بسیار مضرر خواهد بود
سیر باقی مانده را پوست گرفته و رنده و در تابه میریزیم و تفت می دهیم تا رنگ سیر طلایی شود، تابه را از روی حرارت برداشته و تست های مکعبی کوچیک را در تابه اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم تا طمع دار شوند. دیگه آخر های کار سالاد سزار هستش
کاهو ها را می شوییم و روی تخته خرد می کنیم ( به صورت سلیقه ای می توانید بزرگ خرد کنید)
ظرف مورد نظر را انتخاب و نصفی از کاهو های خرد شده را در کف ظرف ریخته و با کاسه سس از یخچال ترکیب و باقی کاهو های خرد شده را اضافه می کنیم. (هم زدن یادمون نره)
نان تست های تفت داده شده را روی تاپ (روی) سالاد ریخته و باقی پنیر پارمیزان را روی تاپ سس می ریزیم. همچنین پودر گردو را روی تمام سطح سالاد می پاشیم. دیگه مرحله ای نیست جز لذت بردن از سالاد سزارمون.