سالاد شیرازی
سالاد شیرازی یکی از محبوب ترین سالاد ها در بین ایرانیان است. این سالاد به دلیل استفاده از مواد تازه و طبیعی، دارای فواید بسیاری برای سلامتی است. این سالاد سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدانهاست که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکند. به دلیل وجود فیبر در سبزیجات، در بهبود هضم غذا و کاهش وزن هم اثر گذار است. برای تهیه سالاد شیرازی تک نفره از طریق بخش سفارش (کلیک کنید) اقدام کنید.
نحوه تهیه سالاد شیرازی تک نفره:
مواد لازم:
گوجهفرنگی | 1 عدد بزرگ (یا 2 عدد کوچک) |
خیار | 1 عدد (کوچک) |
پیاز | ¼ ( پیاز کوچک) |
لیمو عمانی (یا آبلیمو) | 1 عدد (یا 1 قاشق غذاخوری) |
فلفل | به میزان لازم |
نمک | به میزان لازم |
روغن زیتون | 1 قاشق غذاخوری |
نعناع (خشک یا تازه) | به میزان دلخواه |
طرز تهیه:
- گوجهفرنگیها و خیارها را خوب بشویید و به صورت مکعبی خرد کنید. اگر خواستید می توانید خیار ها را هم پوست بگیرید.
- پیاز را پوست بکنید و به صورت ریز خرد کنید. اگر از پیاز قرمز استفاده کنید، طعم ملایمتری خواهد داشت.
- در یک کاسه کوچک، گوجهفرنگیهای خرد شده، خیار و پیاز را با هم مخلوط کنید.
- با چاقو چند سوراخ روی لیمو عمانی ایجاد کنید و به مخلوط اضافه کنید. اگر از آب لیمو استفاده میکنید، آن را به مخلوط اضافه کنید.
- نمک و فلفل و نعناع را به مقدار دلخواه به سالاد اضافه کنید.در صورت تمایل، روغن زیتون را نیز به مخلوط اضافه کنید.
- سالاد را به آرامی هم بزنید تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند.
نکات:
- استفاده از مواد تازه و با کیفیت، طعم سالاد را بهبود میبخشد.
- میتوانید با اضافه کردن فلفل دلمهای رنگی، هویج یا زیتون، تنوع بیشتری به سالاد بدهید.
- شما می توانید همچنین بعضی از مواد را مانند روغن زیتون، فلفل و نعناع را به مقدار دلخواه به سالاد اضافه کنید یا حتی از این مواد استفاده نکنید.