خرید بهترین سالاد بسته بندی رستورانی

بهترین سالاد بسته بندی رستورانی  باید علاوه بر بالاترین درجه کیفیت مواد اولیه، مناسب ترین قیمت را نیز داشته باشد. سالاد رستورانی یکی از انواع سالاد آماده مصرف است که در وزن ها و ترکیبات مختلف بصورت تکنفره و دیسی در خط تولید سالاد کارخانجات قرار دارد. این سالاد ها هر یک دارای ترکیبات و طرز تهیه ویژه ای هستند که می توان بر اساس سفارش مشتریان مواد و اقلامی را به آن اضافه یا کم کرد.

خوشبختانه نظارت کارشناسان بهداشت و تغذیه از یک سو و بالا رفتن علم و آگاهی مصرف کنندگان مواد غذایی آماده، بالاخص سالاد، از سوی دیگر سبب شده تا سالاد های فاقد استاندارد  بهداشتی و سلامت که بعضا در کارگاهها و محیط های غیر بهداشتی تهیه و تولید می شدند، جایگاه کمتری در بازار فروش سالاد داشته باشند. اماکنی مثل فروشگاههای مواد غذایی، تالارها، رستورانها، فست فودی و کترینگ ها که بیشترین مصرف کننده انواع سالاد می باشند، بیشتر در معرض کارشناسی و نظارت هستند. اگرچه قیمت نسبتا پایین سالاد های فاقد مجوز همچنان برخی از  دست اندکاران عرضه مواد غذایی را اغوا می کند. اما آنچه که باید سرلوحه برنامه قرار گیرد توجه به سلامت افراد است.

انواع سالاد بسته بندی شده آماده مصرف

امروزه در بازار انواع مختلفی از سالاد ها را می توان یافت. در اماکن مختلف برخی از این سالاد ها با اسامی گوناگونی عرضه می شوند. در حالیکه مواد لازم و روش تهیه و تولید آنها یکسان است. بعنوان مثال سالاد فصل را با نام سالاد کاهو نیز می شناسند و یا سالاداسفناج را بعنوان سالاد بارداری یا سالاد رژیمی نیز معرفی می کنند. خوشبختانه با تبادل فرهنگ غذایی کشور های مختلف و سهولت دستیابی به برخی از سبزیجات که مربوط به اقلیم جغرافیایی خاصی است و نیز کشت گلخانه ای برخی دیگر از سبزیجات که لزوما باید در شرایط ویژه رشد و تکثیر شوند، سبب شده تا تنوع سالاد هر روز روبه گسترش گذارد. اما از متداولترین سالاد ها می توان به موارد پایین اشاره نمود.

  • سالاد فصل
  • سالاد کلم
  • سالاد شیرازی
  • سالاد تایلندی
  • سالاد اسفناج
  • سالاد یونانی
  • سالاد سزار
  • سالاد ذرت
  • سالاد میوه
  • سالاد دایت
  • سالاد پروتینی
  • سالاد مکزیکی
  • سالاد الویه
  • سالاد ماکارونی

سالاد های آماده مصرف همگی باید دارای پروانه بهره برداری، علامت استاندارد غذایی، سیب سبز سلامت، تاریخ تولید و انقضا، شرایط نگهداری، جدول ارزش غذایی و بالطبع نام برند و مشخصات کارخانه تولید کننده باشند. بسته بندی سالادها باید در ظروف مناسب و بصورت سیل وکیوم باشد. استفاده از اتمسفر اصلاح شده(MAP) حین بسته بندی یکی از روشهای نوین بسته بندی است که سبب حفظ ارزش غذایی سالاد و افزایش ماندگاری آن می شود.

روش عرضه و پخش انواع سالاد بسته بندی شده

عرضه انواع سالاد توسط کارخانجات به چند روش انجام می شود:

  1. عرضه در فروشگاه های مستقر در کارخانه
  2. فروش از طریق کارشناسان واحد فروش با ثبت سفارش
  3. فروش و عرضه از طریق نمایندگی
  4. فروش اینترنتی انواع سالاد

پخش انواع سالاد بسته بندی و سبزیجات توسط ماشن های یخچال دار و در کوتاهترین زمان ممکن پس از تولید انجام می شود. در صورت ارسالا به نقاط دور کشور و یا صادرات به سایر کشورها این انتقال از طریق پرواز و با رعایت دمای مناسب ۰ تا ۴ درجه ویژه حمل و نگداری انجام می شود.

 

سفارش

شما می توانید برای کترینگ، مراسم، تالار، رستوران خود نیز از محصولات آماده و بسته بندی با وزن های مختلف ما استفاده کنید. برای مشاوره رایگان و دریافت قیمت سفارشات خود تماس بگیرید.

محصولات