سالاد ساز: خوشه سبز سلامت

بزرگترین مرجع مشاوره، راه اندازی، توزیع، تولید، خرید و فروش انواع سالاد، سبزیجات و ترشی بسته بندی در ایران

بازار داخلی

این شرکت افتخار دارد تا ضمن برخورداری از چندین خط مجهز تولید و استفاده از فن آوری نوین و دستگاه‌های تمام اتوماتیک، ضمن تأمین نیاز مشتریان بالفعل خود، نسبت به پذیرش سفارش کلیه تالارها، کت رینگ های تشریفات و ادارات دولتی و خصوصی، فستفودی ها، فروشگاه‌ها، خطوط مسافر بری زمینی، ریلی و هوایی، بیمارستان‌ها، اماکن ورزشی، تفریحی و نظامی، بوفه مدارس و… در سراسر کشور آمادگی خود را جهت تأمین روزانه این دسته از محصولات تازه غذایی، با بهترین کیفیت در تولید و ارسال، مناسب‌ترین روش سفارش  گیری و رقابتی‌ترین قیمت اعلام نماید.

جهت آگاهی از قیمت و تخفیفت ویژه مخصوص تعدد و توالی در خرید با کارشناسان ما تماس بگیرید.

بازار خارجی

دانش، تخصص و تجربه، سه عنصر مهم در هر فرایند تولیدی محسوب می‌شوند. تولید و بسته بندی مواد غذایی صنعتی جهانی است که روزانه شاهد دست آورد های، تغییرات و پیشرفت‌های علمی بسیاری در آن هستیم. شرکت در سمینارهای تخصصی و بین‌المللی در این حوزه در کنار مطالعه، تحلیل و بررسی دوره‌ای بازارها و محصولات غذایی خارجی و کیفیت تولید و بسته بندی آنها از سوی مدیران و متخصصان این شرکت سبب گردید تا بتوانیم خطوط تولید و بسته بندی خود را مجهز به آخرین دستگاه‌ها و تجهیزات تمام اتوماتیک نماییم. به این ترتیب سال‌هاست که توانسته‌ایم با بالاترین ظرفیت و ارائه محصولات قابل رقابت با محصولات مشابه خارجی، در سطح بین‌المللی اعلام حضور نموده و در توسعه صادرات کشور نقش مؤثری ایفا نماییم، تا جایی که در کارنامه کاری این شرکت بارها تجربه موفق صادرات محصولات به کشورهای حوزه خلیج فارس، اروپا، ارمنستان، روسیه، عراق، به چشم می‌خورد.

خدمات تخصصی

شرکت خوشه سبز سلامت پس از سال‌ها تجربه موفق در زمینه تولید انواع سالاد و سبزیجات و محصولات غذایی آماده و بسته بندی و به پشتوانه توان علمی و تخصصی خود در زمینه شناخت عملکرد و توان سنجی و ارزیابی انواع دستگاه‌ها و تجهیزات داخلی و خارجی مرتبط با خط تولید این قبل محصولات، امروزه به‌عنوان بزرگ‌ترین مرجع مشاوره در زمینه تولید، فروش، راه اندازی و یا اصلاح خط تولید انواع سالاد و سبزیجات و محصولات غذایی آماده و نیمه آماده شناخته می‌شود. خدمات این شکرت پس از مشاوره اولیه با صاحبان مشاغل و یا افرادی که قصد راه اندازی کارخانه و یا کارگاه خود را در این زمینه دارد در سطوح مختلفی ارائه می‌گردد. کارشناسان مجرب این شرکت با در نظر گرفتن فاکتورهای از قبیل: اهداف کاری و مالی افراد، تحلیل و بررسی بازارهای هدف، و ارزیابی پتانسیل مکانی و تجهیزات موجود نسبت به معرفی دستگاه‌های داخل و خارجی (نو و یا دست دوم کارشناسی شده) توسعه بازار، ارائه نقشه تجارت ، اصلاح خط تولید و کلیه امور مهندسی و پشتیبانی خط تولید اقدام می‌نماید.

مطالب آموزشی

درباره سالاد ساز

مجموعه خوشه سبز سلامت ابتدای سال ۱۳۸۸ با هدف اصلاح و ارتقای کیفیت محصولات غذایی آماده و بسته بندی شده، فعالیت خود را در زمینه تولید و پخش انواع سالاد و سبزیجات ایرانی و خارجی، سورتینگ و بسته بندی محصولات کشاورزی بصورت خرد یا اسلایس شده، جهت عرضه در بازارهای داخلی و صادرات به کشورهای حوزه خلیج فارس، عراق، روسیه و اروپا آغاز نموده است.

بزرگترین مرجع مشاوره راه اندازی خط تولید سالاد

محصولات

مشاوره راه اندازی خط تولید

یکی از اصلی ترین خدمات ما، مشاوره جهت راه اندازی و خط تولید انواع سالاد، سبزی، ترشی و… کارشناسان ما با توجه به بودجه و بازار هدفتان بهترین مشاوره را در این زمینه ارائه خواهند داد.

قرار داد با تالار و شرکت ها

تالار ها برای همه نوع مراسم و شرکت ها برای تأمین مایهتاج وعده ناهار کارکنان می توانند با تماس با ما از خدمات ما بهره مند شوند.

مشاهده خط تولید سالاد ساز

بر اساس مقررات وضع شده از سوی وزارت بهداشت و درمان و مصوبه سازمان غذا و دارو، ورود افراد متفرقه به سالن تولید ممنوع بوده و کارکنان می بایست پس از معاینه کامل از لحاظ سلامت و با پوشیدن لباس فرم مخصوص و استفاده از پوشش کلاه و پاپوش یک بار مصرف وارد سالن تولید و بسته بندی شوند.

اما حق اطمینان مشتریان از صحت ادعای صاحبان کارخانه جات تولید انواه سالاد و سبزیجات و مواد غذایی مبنی بر مجهز بودن کارخانه و استفاده از تجیزات تمام اوتوماتیک و رعایت استاندارد های بین المللی در خصوص تولید به جای خود محفوظ است.

از این رو شرکت خوشه سبز سلامت با به اشتراک گذاشتن فیلمی کوتاه از پروسه تولید که البته تنها بخش کوچکی از این ادعا را در برمی گیرد گام دیگری در جهت تکریم و حفظ حقوق مشتریان خود برداشته است.

+1

تنوع محصولات

1

محصول خریداری شده امسال

موارد قابل توجه

با توجه به هدف بلند مدت این شرکت که همانا هداف سبک زندگی سالم و تغذیه سالم است، سبب شده تا بتوانیم تأمین بخش بزرگی از محصولات غذایی تازه را جهت حفظ و توسعه بازار های هدف داخلی و خارجی خود با بالاترین کیفیت (از لحاظ مواد اولیه؛ تولید و بسته بندی) و مناسب ترین و رقابتی ترین قیمت ضمن برخورداری از کلیه مجوزات بهداشتی از سازمان هذا و دارو و نشان سیب سلامت بر عهده بگیریم.

این محصولات شامل: انواع سالاد های تک نفره و چند نفره، سبزیجات تازه و بسته بندی شده، سبزیجات و صیفی جات سرخ شده، خشک شده و فریز شده در وزن های مختلف.

انواع دور چین غذا مانند: زیتون شور، زیتون پرورده، ترشی جات، میوه، ماست، خیار، انواع بورانی، بسته های مختلف و مخصوص پذیراتی در مناسبت های خاصی همچون ماه رمضان، شب یلدا، چهارشنبه سوری، اعیاد و ماسبت های مذهبی و خصوصی، تولید ها و ضیافت های اداری می باشد.

موسس شرکت خوشه سبز سلامت و برند سالاد ساز

لیدا سلیقه دار

نظرات مشتریان

طرز تهیه سالاد پاستا | سالاد ماکارونی یونانی

سالاد پاستا یونانی یا سالاد ماکارونی یونانی یکی از سالاد های بسیار خوشمزه و فوق العاده آسان است که می توانید با چند قلم مواد به راحتی تهیه کنید.درست کردن این سالاد بسیار آسان است و شما می توانید از هر نوع پاستا یا ماکارونی فرمی که دوست دارید برای تهیه این سالاد خوشمزه و کم کالری استفاده کنید و البته که سس این سالاد رژیمی می باشد.برای سفارش این سالاد کلیک کنید.

مواد لازم برای تهیه سالاد پاستا

پاستا 250 گرم
جعفری 1 دسته
زیتون سیاه 100 گرم
پنیر فتا یا تبریز 100 گرم
خیار 3 عدد
گوجه گیلاسی 200 گرم
پیاز قرمز 1 عدد

مواد لازم برای تهیه سس

روغن زیتون ۱ ¼ پیمانه
آب ¼ پیمانه
سرکه سفید 2 قاشق غذا خوری
آب لیموترش 2 قاشق غذا خوری
خردل 1 قاشق چای خوری
عسل 2 قاشق غذا خوری
سیر ۲ حبه 2 حبه
اورگانو خشک 1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

سالاد پاستا

  1. ابتدا باید سس سالاد پاستا را تهیه کنید. داخل یک کاسه بزرگ روغن زیتون ،آب ، سرکه و آب لیموترش تازه را بریزید و هم بزنید.
  2. عسل ، خردل ، ادویه ها ، اورگانو و سیر را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا سس یکدست شود
  3. خیار را پوست بگیرید و خرد کنید. گوجه گیلاسی ها را بشورید و از وسط به دو نیم تقسیم کنید. زیتون ها را هسته گیری و به صورت حلقه ای خرد کنید. جعفری را پاک کنید و به صورت ساطوری ریز خرد کنید. پیاز را پوست بگیرید و خلالی خرد کنید و کنار قرار دهید.
  4. بعد از اینکه آب جوشید کمی نمک و روغن اضافه کنید. سپس پاستا فرمی خود را برای 15 دقیقه درون آب قرار دهید تا نرم شود و آنها را آبکش کنید.
  5. پاستا پخته شده را خوب با سس مخلوط کنید. سپس همه سبزیجات خرد شده را به همراه پنیر اضافه کنید . مواد را مخلوط و کمی روغن زیتون روی آن بریزید.
  6. برای یک ساعت سالاد پاستا را در یخچال قرار دهید و بعد سرو کنید.

نکات قابل توجه برای تهیه سالاد :

  1. می توانید اورگانو را حذف کنید ولی یک ادویه ایتالیایی فوق العاده می باشد که باعث خاص تر شدن سالاد پاستا می شود.
  2. از گوجه معمولی نیز می توانید استفاده کنید.
  3. از روغن زیتون بکر و بدون بو استفاده کنید.
  4. در حین پخت، کمی نمک بیشتری نسبت به حد نرمال به پاستا اضافه کنید.
  5. بعد از اینکه پاستا را آبکشی کردید، روی آن آب سرد نریزید. اجازه دهید پاستا خودش سرد شود. اگر روی آن آب سرد بریزید، پاستا به‌خوبی نمی‌تواند طعم ادویه‌ها را به خود جلب کند و طعم آن فرق خواهد کرد.
  6. به جای زیتون سیاه میتوانید از زیتون سبز هم استفاده کنید ولی در دستور العمل اصلی سالاد پاستا از زیتون سیاه استفاده شده است.

منبع پارسی دی

سالاد الویه

سالاد الویه یکی از معروف ترین غذاهای کشور روسیه است . این سالاد خوشمزه از محبوبیت بسیار زیادی در سراسر جهان برخوردار است و جالب است بدانید غذای شب عید روسی ها سالاد الویه است . در ادامه طرز تهیه این سالاد را بررسی می کنیم .

شما می توانید این سالاد را برای مدارس، شرکت ها، مراسم ها و خطوط مسافربری مثل قطار، هواپیما سفارش دهید (کلیک کنید).

مواد لازم برای 4 نفر :

تخم مرغ 4 عدد
پیاز 1 عدد متوسط
خیارشور ½ پیمانه
نخود فرنگی 1 پیمانه
سینه مرغ 2 عدد
سس مایونز به مقدار لازم (حداقل 4 قاشق)
سیب زمینی 2 عدد
آبلیمو تازه به مقدار لازم
نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد الویه

  1. ابتدا سیب زمینی ها را بشویید و به همراه تخم مرغ ها داخل یک قابلمه مناسب قرار دهید ، سپس چند لیوان آب اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب سریعتر به جوش بیاید و سیب زمینی ها و تخم مرغ ها آبپز شوند.
  2. در مرحله بعدی سینه مرغ را به همراه مقداری نمک ، زردچوبه و یک عدد پیاز داخل یک قابلمه مناسب بریزید سپس مقداری آب اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب سریعتر به جوش بیاید و سینه مرغ نیز آبپز شود.
  3. تخم مرغ ها و سیب زمینی های آبپز را رنده کنید و داخل یک کاسه جادار و بزرگ بریزید. مرغ را هم پس از اینکه به طور کامل پخت از قابلمه خارج کنید و به صورت ریش ریش خرد کنید سپس به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه کنید.
  4. خیار شور را به صورت جداگانه رنده کنید سپس پس از اینکه آب اضافی اش را گرفتید به کاسه مواد اضافه کنید. برای سالاد الویه باید از نخود فرنگی آبپز استفاده کنید ، در صورت تمایل می توانید از کنسرو نخود فرنگی آماده استفاده کنید.
  5. نخود فرنگی را هم اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند. در مرحله بعدی سس مایونز ، نمک ، فلفل سیاه و مقداری آبلیمو را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید سپس به مواد داخل کاسه اضافه کنید.
  6. مواد را خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند سپس طعم سالاد را بچشید و در صورت نیاز نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.
  7. در پایان سالاد را چند ساعت در یخچال قرار دهید تا جا بیفتد سپس به همراهگوجه فرنگی ، خیار شور و نان سرو کنید.

سالاد الویه قالبی

در صورتی که می خواهید سالاد الویه خود را به صورتی قالبی شکل دهید اول باید در نظر داشته باشید که باید سالاد کمی سفت تر از حالت معمولی باشد و به همین جهت نباید از سس مایونز زیادی در سالاد استفاده کنید چون باعث شل شدن سالاد می شود.

در مرحله بعدی یک کیسه فریزر را با قیچی برش بزنید و کاملا باز کنید سپس داخل قالب مورد نظرتان قرار دهید ، به صورتی که مقداری از کیسه فریزر از قالب خارج بماند تا هنگام خارج کردن سالاد از قالب دچار مشکل نشوید.

پس از قرار دادن کیسه فریزر در قالب مواد سالاد را با دقت داخل قالب بریزید و با پشت قاشق خوب فشار دهید تا سالاد تمام نقاط قالب را پر کند. قالب را که پر کردید آنرا به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا سالاد خودش را بگیرد.

قالب را بعد از دو ساعت از یخچال خارج کنید سپس قالب را روی یک دیس یا بشقاب برگردانید و به آرامی قالب را بردارید تا سالاد از قالب خارج شود. کیسه فریزر را هم به آرامی جدا کنید سپس در صورت تمایل روی سالاد را تزیین کنید.

نکاتی برای خوشمزه شدن سالاد الویه :

  1. اگر میخواهید سالادتان شور نشود ، خیارشور ها را با آب سرد بشویید و مزه کنید . اگر هنوز باب میل تان نیستند باز هم خیارشور ها را بشویید و بگذارید آب اضافی از آنها خارج شود
  2. مقدار آبلیموی مصرف شده در سالاد باید خیلی کم باشد و بهتر است آبلیمو را به همراه نمک و فلفل سیاه ابتدا به سس اضافه کنید و بعد داخل سالاد بریزید تا همه جای سالاد به صورت یکدست مزه دار شود. ولی نباید همین مقدار کم آبلیمو را در سالاد حذف کنید چون باعث خوشمزه تر شدن و خوش عطر تر شدن سالاد میشود.
  3. وقتی سیب زمینی را رنده کردید حدود یک و نیم لیوان آب مرغ را به آن اضافه کنید و بگذارید 8 ساعت داخل یخچال بماند تا آب مرغی کاملا جذب سیب زمینی ها شود. با این کار هم سالا خیلی خوشمزه تر میشود و هم اینکه سس کمتری برای سالاد نیاز است.(به نسبت سیب زمینی ها آب مرغ اضافه کنید)
  4. برای اینکه مواد راحت تر ترکیب شوند بهتر است سس سالاد را کم‌کم در مواد بریزید.
  5. آبلیمو تازه و طبیعی طعم سالاد را بی نظیر تر میکند.
  6. برای اینکه سالاد زود فاسد نشود و ماندگاری بیشتری داشته باشد. در مصرف هر وعده به آن سس اضافه کنید.
  7. استفاده از کالباس ، ذرت و یا فلفل دلمه طعم سالاد را عوض میکند و غذا طعم واقعی خودش را از دست میدهد.
  8. بسیاری از افراد سس را با ماست ترکیب می کنند این کار طعم لذیذتری به سس می دهد.
  9. شما می توانید از فلفل قرمز نیز در تهیه این غذا استفاده کنید.
  10. سیب زمینی ها را با پوست بپزید تا سالاد الویه تان شل نشود و تزیین کردن را برایتان راحت تر می کند.

نوش جان.

منبع  سایت های نمناک و پارسی دی

 طرز تهیه سالاد اندونزی

سالاد اندونزی در سراسر جهان به دلیل طعم لذیذش معروف است ؛ همچنین در میان ایرانیان هم طرفداران بسیاری دارد . در اکثر رستوران ها و فست فودها سرو می شود .

مواد لازم برای 4 نفر

هویج 2 عدد کلم برگ سفید 2 پیمانه خرد شده
خیارشور 4 عدد نخود فرنگی 1/2 پیمانه
ذرت 1/2 پیمانه سس مایونز 1/2 پیمانه
کالباس 1/2 پیمانه خرد شده کشمش پلویی به اندازه دلخواه
کلم برگ قرمز 1 پیمانه خرد شده نمک ، فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد اندونزی

  • ابتدا هویج ها را بخارپز می کنیم چون فیبر موجود در آن حفظ  می شود ؛ به این صورت که در قابلمه ۱الی ۲ لیوان آب میریزیم و هنگامی که آب جوشید ، آبکش فلزی را روی قابلمه قرار می دهیم.دقت کنید آب داخل قابلمه نباید با آبکش فلزی برخورد کند ؛ چون هویج آبپز می شود نه بخار پز.
  • کلم ها را خرد می کنیم . رشاه ای خرد کردن کلم ها باعث شکیل تر شدن سالاد می شود .
  • نخود فرنگی ها را در قابلمه با آب و کمی نمک ۱۰ دقیقه بگذارید با حرارت متوسط بپزد. فقط در این زمان به آن سر بزنید تا له نشوند .
  • ذرت را نیز مانند نخود فرنگی با کمی آب می گذاریم به مدت ۵ دقیقه بپزد.
  • کلم و ذرت و نخود فرنگی  را در کاسه ای بزرگ می ریزیم . هویچ ها و خیار شورها را رنده می کنیم تا در سالاد مشخص باشند . سپس آنها را به مواد داخل کاسه می افزاییم .
  • سپس  کالباس ، کشمش ،نمک ، فلفل سیاه و سس مایونز را با مواد مخلوط می کنیم . سالاد را در ظرف مورد نظر می ریزیم ؛ سلفون می کشیم و به مدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود.

شما میتوانید هر کدام از این مواد را حذف کنید و جایگزین دیگری قرار دهید و مواد را کاملا با ذائقه خودتان هماهنگ کنید.

♥نوش جان♥

منبع parsiday

 

سفارش سالاد اندونزی بسته بندی

شما می توانید سالاد اندونزی برای مراسم های بزرگ خود سفارش دهید.

راه اندازی خط تولید سالاد بسته بندی

در صورتی که علاقمند تولید این محصول و محصولات دیگر ما بصورت انبوه هستید می توانید از طریق بخش ثبت درخواست، با کارشناسان ما جهت مشاوره راه اندازی خط تولید سالاد صحبت نمایید.

 

سالاد روسی

سالاد روسی؛همانطور که از نام این سالاد پیداست ، یکی از سالاد های محبوب در روسیه است که مخصوص شب عید است . اگر از طرفداران سالاد الویه هستید ، به شما توصیه می کنم سالاد روسی را امتحان کنید ؛چراکه طعم و طرز تهیه ای شبیه به الویه دارد .

 

مواد لازم (برای ۴ نفر)
هویج  ۱ عدد
کالباس ۵۰۰ گرم
خیارشور ۲۵۰ گرم
سیب زمینی ۵۰۰ گرم
نخود فرنگی  ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
شوید و سس مایونز به اندازه کافی

 

طرز تهیه سالاد روسی

  1. سیب زمینی ها را بشویید و در قابلمه بریزید؛ سپس آنرا روی گاز بگذاربد تا آبپز شود.
  2. پس از اینکه سیب زمینی‌ها پختند ، پوست آن‌ها را بگیرید و آن‌ها را  نگینی خرد  و در یک کاسه بریزید .
  3. کالباس‌ها و خیارشور ها را نیز به صورت نگینی خرد کنید و به سیب زمینی‌ها در کاسه اضافه کنید .
  4. نخود فرنگی پخته را اضافه کنید .
  5. هویج را به دو صورت می‌توانید در این سالاد استفاده کنید . یا باید آن را آبپز کنید و به صورت نگینی خرد کنید و با مواد سالاد مخلوط کنید و یا  آن را به صورت خام رنده کرده و در پایان روی سالاد بریزید .
  6. در یک کاسه سس مایونز بریزید و با چنگال خوب هم بزنید، سپس کمی نمک و فلفل به آن اضافه و مخلوط کنید .
  7. سس را خوب با مواد مخلوط کنید و آن را به ظرف مورد نظر برای سرو منتقل نمایید .
  8. در پایان روی سالاد کمی شوید ترجیحا خشک بپاشید .
  9. ظرف را در یخچال بگذارید تا سس ها به خورد مواد برود .
  10. سالاد را یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید .
  11. سالاد شما آماده است. نوش جان

امیدوارم از درست کردن این سالاد لذت ببرید و لحظاتی شاد داشته باشید . از همراهیتان متشکرم .

 

منبع سایت ستاره و یوتیوب.

انواع سبزی خوردن و خواص سبزی خوردن

همیشه یکی از مواد داخل سفره های هر ایرانی از قدیم تا به امروز انواع سبزی خوردن بود، سبزی خوردن انواع متنوعی داشت که جدا از زیبایی سفره، خاصیت های مختلفی داشت که قطعاً بر روی سلامت ما تاثیر بسزایی دارد. هر آن زمان که این ماده غذایی از سفره حذف گردد در طول زمان با مشکلات جدی دست پنجه نرم خواهد کرد. دیگر کمتر کسی است که نداند سبزی خوردن چقدر برای سلامت انسان لازم است.

هر کدام از سبزی‌های موجود در سبزی خوردن مانند جعفری، تره، ریحان، شاهی و غیره دارای خواص مربوط به خود هستند که در این پست قصد داریم به بررسی خواص سبزی خوردن بپردازیم.

همان‌طور که اشاره کردیم، یک رژیم غذایی سالم، برنامه‌ای‌ست که در آن از انواع سبزی خوردن استفاده شده باشد. تمامی سبزیجات موجود در سبزی خوردن دارای عطر و طعم متفاوتی هستند و افراد با توجه به سلیقه خود، انواع مختلفی از آن‌ها را با یکدیگر ترکیب می‌کنند. مصرف منظم انواع سبزی خوردن در کاهش ابتلا به انواع سرطان و بیماری‌های قلبی، نقش موثری را برعهده دارد. در ادامه به این خواص بیشتر اشاره خواهیم کرد.

انواع سبزی خوردن همراه خواص آن‌ها

جعفری: (کاهنده قند خون)

تصویر سبزی جعفری
سبزی جعفری

سبزی جعفری در بیشتر غذاها مانند انواع سالاد و سوپ مورد استفاده قرار می‌گیرد. این سبزی به علت داشتن عطر بسیار خوب، یکی از گزینه‌های مناسب جهت استفاده در انواع سبزی خوردن است.

جعفری دارای میزان بسیار زیادی از مواد معدنی و ویتامین‌های K ، A و C است. همچنین این گیاه به علت دارا بودن مواد معدنی مانند پتاسیم، آهن، منیزیم و کلسیم، یکی از انواع سبزیجات مناسب جهت به‌کارگیری در رژیم غذایی روزانه است. جعفری نقش بسیار مهمی را در کاهش قند خون ایفا می‌کند.

تره: (مسکن درد مفاصل)

تصویر سبزی تره
سبزی تره

تره یکی از سبزیجات در انواع سبزی خوردن است که به دلیل داشتن خواص مشابه با پیاز و سیر، دارای طبیعت گرم است. تره در درمان بیماری‌ها از جمله عفونت روده، یبوست و درد مفاصل مانند یک داروی طبیعی عمل می‌کند. وجود ماده مغذی کولین در تره، آن را به خوراکی مناسبی جهت کنترل عضلات، بهبود سیستم عصبی و مغز تبدیل کرده است.

ریحان: (موثر در لاغری)

تصویر سبزی ریحان
سبزی ریحان

ریحان یکی از انواع سبزی خوردن است که به دلیل داشتن طعم و عطری دلپذیر، جایگاه مناسبی را در مقابل سایر سبزیجات به خود اختصاص داده است. مهم‌ترین ویژگی‌ این سبزی، نداشتن کالری است که در کنار این موضوع، وجود مواد مغذی مانند فیبر، پتاسیم، منیزیم، کلسیم و روی سبب شده تا برای بانوان شیرده گزینه بسیار مناسبی باشد. علاوه‌بر موارد گفته‌شده، ریحان دارای خواص هضم‌کننده غذا، ضد ‌اسپاسم و ضد ‌نفخ می باشد.

شاهی: (منبع آهن)

تصویر سبزی شاهی
سبزی شاهی

شاهی از جمله انواع سبزی خوردن است که به علت طعم تندش، کمتر مورد توجه عموم قرار می‌گیرد؛ اما این سبزی دارای مقدار زیادی آهن است و در درمان بیماری‌هایی مانند کمبود آهن نقش مهمی را بر عهده دارد. آنتی‌اکسیدان‌های موجود در شاهی باعث کاهش ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی می گردد.

مرزه: (ضد نفخ و ادرارآور)

تصویر سبزی مرزه
سبزی مرزه

مرزه هم‌خانواده با گیاه نعناع است که شباهت ظاهری بسیاری به گیاه رزماری دارد. طبیعت مرزه گرم است و در فرآیند هضم به معده کمک می‌کند. همچنین این سبزی دارای خواص ضد نفخ و ادرارآور است. علاوه‌بر آن، مرزه منبع خوبی از منگنز، منیزیم، آهن، کلسیم، مس، روی و پتاسیم است.

ترخون: (تقویت کننده اشتها)

تصویر سبزی ترخون
سبزی ترخون

اغلب افراد ترخون را در بین  سبزی  قرار نمی‌دهند؛ چرا که اعتقاد دارند باید این سبزی بیشتر به حالت خشک‌شده مورد استفاده قرار گیرد. اما لازم است به این نکته دقت کنیم که تنها چند برگ از ترخون تازه در بین انواع سبزی خوردن باعث می‌شود بوی بد دهان از بین برود.

ترخون نسبت به سایر سبزیجات سبزی خوردن، دارای عطر و طعم قوی‌تری‌ست. وجود این سبزی در لابه‌لای سایر سبزیجات موجود در سبزی خوردن، باعث تحریک اشتها می‌شود. ترخون به دلیل داشتن عناصری مانند پتاسیم، آهن و منگنز، برای مصرف‌کنندگان خود بسیار مفید می باشد.

نعناع: (پیشگیری سرماخوردگی)

تصویر سبزی نعنا
سبزی نعنا

نعناع یکی دیگر از انواع سبزیجات است که علاوه‌بر این که در انواع سبزی خوردن کاربرد دارد، یکی از سبزیجات محبوب در تهیه انواع نوشیدنی و غذا به شمار می‌رود. این سبزی خوش‌عطر و بو، جایگاه ویژه‌ای در انواع دسرها، سالادها و سس‌ها  دارد.

وجود مقادیر بسیار زیادی از مواد معدنی و ویتامین‌ها در نعناع، سبب شده است تا این سبزی در درمان سرماخوردگی و آسم نقش مهمی را ایفا کند. علاوه‌بر موارد گفته‌شده، نعناع در درمان مشکلات سوء هاضمه و نفخ هم مورد استفاده قرار می‌گیرد.

شوید: (کاهنده اشتها)

تصویر سبزی شوید
سبزی شوید

با شنیدن اسم این سبزی، عطر و طعم بی‌نظیر شوید پلو در ذهن ما تداعی می‌شود. کمتر اتفاق می‌افتد که افراد، شوید را در بین انواع سبزی خوردن مورد استفاده قرار دهند؛ اما به کار بردن آن در کنار سایر سبزیجات خوش‌عطر و طعم، باعث جلوگیری از بیماری‌هایی مانند نفخ، دیابت و پوکی استخوان می‌شود. شوید به علت این‌که کاهنده اشتهاست و از خواص چربی‌سوزی بهره می‌برد، سبزی مناسب برای افرادی‌ست که علاقه‌مند به کاهش وزن می باشند.

عکس سالاد ماکارونی

سالاد ماکارونی یکی از سالادهای پرطرفدار و مجلسی ایرانی است که بیشتر در مجالس و مهمانی ها مورد استفاده قرار می گیرد. البته از این سالاد مانند سالاد الویه به دلیل وجود موادی مانند ژامبون ، سس مایونز و انواع سبزیجات می توانید به عنوان یک غذای کامل استفاده کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ژامبون یا گوشت مرغ۳۰۰ گرم
ماکارونی فرمی۳۰۰ گرم
خیارشور۶ عدد متوسط
نخود فرنگی۱۰۰ گرم
ذرت۱۰۰ گرم
سس مایونزبه اندازه دلخواه
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
مواد لازم

مرحله اول

برای تهیه سالاد ماکارونی ابتدا یک قابلمه حاوی آب روی حرارت قرار می دهیم و اجازه می دهیم آب جوش بیاید، سپس ۱ قاشق چایخوری روغن مایع به همراه مقداری نمک به آب جوش اضافه می کنیم. در ادامه ماکارونی های فرمی را داخل آب جوش می ریزیم.

مرحله دوم

توجه داشاته باشید که روغن و نمک اضافه کنید تا ماکارونی ها به هم نچسبند و سالاد ماکارونی مان خراب نشود. پس از گذشت ۷ تا ۱۰ دقیقه ماکارونی ها را داخل آبکش می ریزیم و با آب سرد آبکشی می کنیم، سپس کنار می گذاریم تا آب اضافی شان خارج شود.

مرحله سوم

نکته مهم در مورد ماکارونی سالاد ماکارونی این است که نباید خیلی نرم و له شود و باید حالت خود را حفظ کند، برای همین برای پخت ماکارونی بیش از ۷ تا ۱۰ دقیقه زمان نمی گذاریم. (زمان پخت دقیق پشت بسته ماکارونی درج شده است) که اگه لازم بود می توان از زمان کمتری استفاده کرد

مرحله چهارم

در این مرحله ژامبون یا گوشت مرغ را به شکل دلخواه خرد می کنیم و در یک کاسه بزرگ و جادار می ریزیم. در صورتی که بخواهیم در تهیه این سالاد خوشمزه از گوشت مرغ استفاده کنیمف ابتدا باید گوشت مرغ را به صورت آبپز بپزیم.

مرحله پنجم

برای این منظور گوشت مرغ را به همراه مقداری آب، نمک، زردچوبه و یک پیاز خرد شده درون یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا وشت مرغ بپزد. سپس گوشت مرغ را خرد می کنیم. در ادامه خیارشور را نیز به صورت دلخواه خرد می کنیم .

مرحله ششم

سپس به کاسه حاوی ژامبون مرغ اضافه می کنیم. در ادامه ماکارونی های فرمی را نیز به کاسه اضافه می کنیم. در ادامه ذرت را به همراه نخود فرنگی به کاسه اضافه کنید. ذرت و نخود فرنگی را می توانید خودتان به صورت آبپز تهیه کنید یا اینکه به صورت کنسروی استفاده کنید.

مرحله هفتم

در این مرحله سس مایونز را داخل یک کاسه کوچک بریزید سپس مقداری نمک ، فلفل سیاه و در صورت تمایل کمی شوید خشک و آب لیمو ترش به سس اضافه کنید و مواد سس را خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند.

مرحله هشتم

در این مرحله سس سالاد را به مواد سالاد اضافه کنید و خیلی آرام مواد را زیر و رو کنید تا علاوه بر اینکه مواد سالاد له نشوند، سس نیز به تمام نقاط سالاد برسد. باید مواد را آرام بهم بزنید تا خرد یا له نشوند زیرا ظاهر سالاد خراب می شود.

مرحله نهم

پس از اینکه سالاد آماده شد آنرا به سلیقه خود تزیین کنید و حداقل یک ساعت قبل از سرو در یخچال قرار دهید تا جا بیفتد. اگر می خواهید سالاد را چندین ساعت بعد سرو کنید سس آنرا یک ساعت قبل از سرو اضافه کنید تا تازگی خود را حفظ کند.

طرز تهیه سالاد ماکارونی رژیمی که مخصوص دوست داران سلامت حداکثری بدن در کنار کاهش وزن هستن
طرز تهیه سالاد ماکارونی رژیمی

سالاد ماکارونی رژیمی

برای اینکه بخواهید این سالاد رو به صورت رژیمی تهیه کنید می توانید به جای استفاده از ژامبون مرغ از گوشت سینه مرغ استفاده کنید و باید سس مایونز را هم از مواد سس حذف کنید. برای تهیه سس سالاد به صورت رژیمی می توانید به جای استفاده از سس مایونز از روغن زیتون به همراه فلفل سیاه و آب لیمو ترش استفاده کنید.

توجه داشته باشید که سالاد ماکارونی رژیمی معمولا با سبزیجات کم کالری درست می شود. در ادامه آموزش یکی از انواع رسپی های رژیمی این سالاد پرطرفدار را آماده کرده ایم که از طریق لینک زیر می توانید به آن مراجعه کنید.

طرز تهیه سالاد ماکارونی قالبی که مناسب مهمونی ها مجلس ها به کار میره
طرز تهیه سالاد ماکارونی قالبی

سالاد ماکارونی قالبی

برای اینکه بتوانید سالاد ماکارونی خود را به صورت قالبی درست کنید کافیست زمانی که سالاد آماده شد، آنرا داخل قالب مورد نظرتان بریزید و کمی فشار دهید تا تمام قسمت های قالب را پر کند سپس در یخچال قرار دهید تا حالت خود را حفظ کند. برای اینکه مطمئن شوید سالاد به راحتی از قالب خارج خواهد شد می تواند داخل قالب یک لایه کیسه فریزر قرار دهید، سپس سالاد را روی کیسه فریزر بریزید.

خشک شدن سالاد ماکارونی

مهم ترین دلیلی که سالاد ماکارونی پس از قرار گرفتن داخل یخچال خشک می شود این است که پاستا یا همان ماکارونی فرمی به شدت آب را جذب می کند و به همین دلیل پس از اینکه آنرا داخل یخچال قرار می دهید ممکن است خشک شود. برای رفع این مشکل می توانید کمی روغن زیتون به ان اضافه کنید یا مقدار بیشتری سس به سالاد بزنید تا نرم و تازه باقی بماند.

طرز تهیه سااد ماکارونی با سوسیس که شکل متفاوتی به این سالاد میده که به عنوان یه وعده غذایی کامل به حساب میاد برای خوش اشتها های عزیز مثل خودم
طرز تهیه سالاد ماکارونی با سوسیس

سالاد ماکارونی با سوسیس

به طور معمول سالاد ماکارونی با گوشت مرغ یا کالباس تهیه می شود اما اگر شما دوست دارید از سوسیس استفاده کنید ، کافیست کالباس یا گوشت مرغ را از مواد لازم حذف کنید سپس به اندازه ۳۰۰ گرم سوسیس اضافه کنید. سوسیس را یم توانید به صورت خام ، کبابی یا سرخ شده به سالادمان اضافه کنید.

طرز تهیه سالاد ماکارونی با کاهو که برای رژیم مناسب و همین طور محبوب گیاه خوار های عزیز هم هست
طرز تهیه سالاد ماکارونی با کاهو

سالاد ماکارونی با کاهو

اگر می خواهید از کاهو در تهیه این سالاد استفاده کنید بهتر است از برگ های کاهو به عنوان قالب استفاده کنید و سالاد را روی برگ های کاهو بریزید. البته بعضی افراد از کاهوی خرد شده هم در مواد این سالاد استفاده می کنند که سلیقه ای می باشد.

طرز تهیه سالاد ماکارونی با تن ماهی که سرعت درست کردنش بیشتره
طرز تهیه سالاد ماکارونی با تن ماهی

سالاد ماکارونی با تن ماهی

یکی دیگر ار روش های تهیه این سالاد مجلسی این است که آنرا با تن ماهی درست می کنند. البته برای مجالس بهتر است از گوشت مرغ یا کالباس استفاده شود، ولی برای تهیه سریع این سالاد برای خانواده می توانیم از تن ماهی نیز استفاده کنیم.

طرز تهیه سالاد ماکارونی با مرغ
طرز تهیه سالاد ماکارونی با مرغ

سالاد ماکارونی با مرغ

سالاد ماکاورنی با مرغ یکی از انواع روش های تهیه این سالاد خوشمزه است که با رسپی های بسیار متنوعی تهیه می شود. توصیه می کنیم برای تهیه این سالاد خوشمزه با گوشت مرغ با یک رسپی ساده و بین المللی در ادامه با مطلب زیر همراه باشید.

طرز تهیه سالاد ماکارونی وگان که مخصوص گیاه خوار های عزیزه
طرز تهیه سالاد ماکارونی وگان

سالاد ماکارونی وگان

سالاد وگان یکی از دستورهای پرطرفدار این سالاد خوشمزه است که بدون هیچگونه گوشت یا فراورده های گوشتی درست می شود. گیاهخواران عزیز می توانند برای درست کردن این سالاد از دستور زیر استفاده کنند.