سالاد میوه زمستانی و تابستانی

تولیدسالاد میوه زمستانی و تابستانی بسته بندی

سالاد میوه زمستانی و تابستانی بصورت آماده و بسته بندی شده یکی از پر فروش ترین و پر مصرف ترین انواع سالاد است. تجهیز بوفه مدارس، تالارهای پذیرایی، جلسات رسمی با انواع سالاد آماده و بسته بندی شده به خصوص سالاد میوه در تمام فصول نشانگر اهمیت به سلامت و بهداشت تغذیه افراد بوده و برای هر نوع مراسمی کاملا مقرون به صرفه است.

انواع سالاد میوه زمستانی

تولید سالاد میوه همواره با استفاده از مرغوبترین میوه های فصل انجام می شود. در فصل زمستان و پاییز میوه هایی همچون نارنگی، پرتقال، سیب قرمز و سبز، آناناس، نارگیل، انار، انگور، توت فرنگی ، موز و کیوی از اجزا ثابت این نوع سالاد محسوب می گردد. همه این میوه ها می تواند در کنار هم یا بصورت تکی و یا چند میوه سفارش داده و تولید شوند.

انار دانه شده یکی از پرتقاضاترین انواع سالاد میوه زمستانی است. مصرف آن در شب یلدا به اوج می رسد و برای پذیرایی در چنین مراسمی یکی ار منحصر به فرد ترین روشها، استفاده از انار و سایر انواع سالاد میوه  بصورت بسته بندی است.

 

تولید سالاد میوه زمستانی و تابستانی

آموزش طرز تهیه سالاد میوه تابستانی

در فصل تابستان با توجه به فراوانی انواع میوه ها، تنوع بیشتری را می توان در سالاد میوه ایجاد کرد. طرز تهیه سالاد میوه بسیار ساده است، اما باید توجه داشت که میزان دور ریز سالاد میوه های در خانه یا کارگاههای کوچک درست می شود بالا بوده و چندان مقرون به صرفه نیست.  هر کس می تواند به تناسب ذائقه و سلیقه خود چند نوع از  میوه ها را انتخاب کرده و با خرد کردن یکدست و یکنواخت آن و برش های حلقوی انواع میوه، سالاد میوه منحصر به فرد خود را تولید کند. میوه های پیشنهادی برای درست کردن سالاد میوه تابستانی شامل: سیب، خیار، انگور، زردآلو، هلو، شلیل، توت فرنگی، توت قرمز، بلوبری و تمشک،آلبالو، برشهای کوچکی از هندوانه و طالبی است.

سالاد میوه زمستانی را می توان با ماست چکیده و یا خامه و عسل تزئین نمود و از این مواد بعنوان سس سالاد بهرمند شد.

 

تولید سالاد میوه زمستانی و تابستانی

مراحل تولید تهیه سالاد میوه

  •  انتخاب مرغوبترین و بهترین میوه های فصل
  • شستشو و ضد عفونی
  • خرد کردن توسط دستگاه خرد کن با کاتر تمام استیل
  • پر کردن ظروف و بسته بندی
  • وکیوم کردن

سالاد های میوه بسته بندی شده را می توان بصورت تکنفره در ظروف لیوانی و تخت و نیز دیسی در وزن ها و ترکیبات مختلف سفارش داد. تولید این نوع سالاد در کارخانه دارای مجوز تولید و بهره برداری انواع سالاد انجام شده و بصورت کاملا مکانیزه می باشد. بسته بندی مناسب این قبیل سالاد ها مانع تغییر رنگ میوه و فساد و آلودگی آنها خواهد شد. ماندگاری این سالاد ها معمولا با رعایت دمای مناسب مندرج بر روی بسته بندی تا چهار روز است.

سفارش

شما می توانید برای کترینگ، مراسم، تالار، رستوران خود نیز از محصولات آماده و بسته بندی با وزن های مختلف ما استفاده کنید. برای مشاوره رایگان و دریافت قیمت سفارشات خود تماس بگیرید.

محصولات