سالاد اندونزی

 طرز تهیه سالاد اندونزی

سالاد اندونزی در سراسر جهان به دلیل طعم لذیذش معروف است ؛ همچنین در میان ایرانیان هم طرفداران بسیاری دارد . در اکثر رستوران ها و فست فودها سرو می شود .

مواد لازم برای 4 نفر

هویج 2 عدد کلم برگ سفید 2 پیمانه خرد شده
خیارشور 4 عدد نخود فرنگی 1/2 پیمانه
ذرت 1/2 پیمانه سس مایونز 1/2 پیمانه
کالباس 1/2 پیمانه خرد شده کشمش پلویی به اندازه دلخواه
کلم برگ قرمز 1 پیمانه خرد شده نمک ، فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد اندونزی

  • ابتدا هویج ها را بخارپز می کنیم چون فیبر موجود در آن حفظ  می شود ؛ به این صورت که در قابلمه ۱الی ۲ لیوان آب میریزیم و هنگامی که آب جوشید ، آبکش فلزی را روی قابلمه قرار می دهیم.دقت کنید آب داخل قابلمه نباید با آبکش فلزی برخورد کند ؛ چون هویج آبپز می شود نه بخار پز.
  • کلم ها را خرد می کنیم . رشاه ای خرد کردن کلم ها باعث شکیل تر شدن سالاد می شود .
  • نخود فرنگی ها را در قابلمه با آب و کمی نمک ۱۰ دقیقه بگذارید با حرارت متوسط بپزد. فقط در این زمان به آن سر بزنید تا له نشوند .
  • ذرت را نیز مانند نخود فرنگی با کمی آب می گذاریم به مدت ۵ دقیقه بپزد.
  • کلم و ذرت و نخود فرنگی  را در کاسه ای بزرگ می ریزیم . هویچ ها و خیار شورها را رنده می کنیم تا در سالاد مشخص باشند . سپس آنها را به مواد داخل کاسه می افزاییم .
  • سپس  کالباس ، کشمش ،نمک ، فلفل سیاه و سس مایونز را با مواد مخلوط می کنیم . سالاد را در ظرف مورد نظر می ریزیم ؛ سلفون می کشیم و به مدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خنک شود.

شما میتوانید هر کدام از این مواد را حذف کنید و جایگزین دیگری قرار دهید و مواد را کاملا با ذائقه خودتان هماهنگ کنید.

♥نوش جان♥

منبع parsiday

 

سفارش سالاد اندونزی بسته بندی

شما می توانید سالاد اندونزی برای مراسم های بزرگ خود سفارش دهید.

راه اندازی خط تولید سالاد بسته بندی

در صورتی که علاقمند تولید این محصول و محصولات دیگر ما بصورت انبوه هستید می توانید از طریق بخش ثبت درخواست، با کارشناسان ما جهت مشاوره راه اندازی خط تولید سالاد صحبت نمایید.

 

سفارش

شما می توانید برای کترینگ، مراسم، تالار، رستوران خود نیز از محصولات آماده و بسته بندی با وزن های مختلف ما استفاده کنید. برای مشاوره رایگان و دریافت قیمت سفارشات خود تماس بگیرید.

محصولات