سالاد تبوله

طرز تهیه سالاد تبوله

سالاد تبوله یکی از سالادهای معروف و پرطرفدار خاورمیانه ای با اصالتی لبنانی است که بیشتر در کشور های عربی مثل سوریه و لبنان و … تهیه می شود . این سالاد ، سالادی رژیمی و سرشار از مواد مغذی و مفید است .شما می توانید در سالاد ساز طرز تهیه سالاد تبوله را دنبال کنید و در بخش محصولات، سالادها و محصولات دیگر ما را مشاهده و هر کدام را به دلخواه و سلیقه خود یا حتی مصارف شخصی رستوران کترینگ های غذا و مجالس سفارش دهید (کلیک کنید).

سالاد تبوله

مواد لازم برای ۴ نفر

بلغور گندم نصف لیوان
پیازچه ۴ عدد
خیار دو عدد
نعنای خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده نصف لیوان
گوجه فرنگی دو عدد
آبلیموی تازه ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

مواد سالاد تبوله

طرز تهیه سالاد تبوله

  1. برای تهیه سالاد ابتدا بلغور گندم را به خوبی می شوییم و داخل یک قابلمه کوچک ریخته و سه برابر مقدار آن ، آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم. درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم بلغور به مدت یک ساعت در آب جوش خیس بخورد.
  2. نکته :اگر می خواهید بلغور های سالاد تبوله پس از مصرف هضم آسان تری داشته باشند ، می توانید ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون به بلغور ها اضافه کنید . سپس قابلمه حاوی بلغور را به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید. البته این کار اختیاری می باشد و در صورتی که معده ضعیفی دارید توصیه می شود.

  3. خیار ، پیازچه ( یا پیاز ) و گوجه فرنگی را می شوییم. سپس به صورت نگینی ریز خرد می کنیم ( مانند سالاد شیرازی البته کمی ریزتر باشد ظاهر سالاد تبوله زیباتر می شود ) .
  4. نعناع و جعفری را نیز پس از شستشو به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.
  5. بلغورها را آبکشی می کنیم . سپس بلغور ها و خیار و  گوجه فرنگی و پیازچه و جعفری و نعناع را درون ظرف می ریزیم .حالا مواد سالاد را مخلوط می کنیم .
  6. پس از اینکه مواد سالاد یکدست شدند مقداری نمک و فلفل سیاه به سالاد اضافه می کنیم. در آخر می توانید چند قاشق روغن زیتون دیگر به سالاد اضافه کنید تا هضم آسانتری داشته باشد. برای بهتر شدن طعم سالاد تبوله کمی آب لیمو تازه نیز اضافه می کنیم.
  7. پس از اینکه آبلیمو اضافه کردیم مواد سالاد را کمی زیر و رو می کنیم . سپس سالاد را داخل ظرف سالاد خوری میریزیم و روی آنرا با سلفون می پوشانیم. برای اینکه سالاد جا بیفتد و طعم بگیرد آنرا به مدت حداقل یک ساعت در یخچال قرار می دهیم سپس سرو می کنیم.

سالاد تبوله با انار

برای تزیین و همچنین بهتر شدن طعم این سالاد می توانید از دانه های انار هم استفاده کنید زیرا طعم بسیار خوبی به سالاد تبوله می دهد.

منبع: ایران کوک و نکته چی .

 

سفارش

شما می توانید برای کترینگ، مراسم، تالار، رستوران خود نیز از محصولات آماده و بسته بندی با وزن های مختلف ما استفاده کنید. برای مشاوره رایگان و دریافت قیمت سفارشات خود تماس بگیرید.

محصولات