سالاد پاستا

طرز تهیه سالاد پاستا | سالاد ماکارونی یونانی

سالاد پاستا یونانی یا سالاد ماکارونی یونانی یکی از سالاد های بسیار خوشمزه و فوق العاده آسان است که می توانید با چند قلم مواد به راحتی تهیه کنید.درست کردن این سالاد بسیار آسان است و شما می توانید از هر نوع پاستا یا ماکارونی فرمی که دوست دارید برای تهیه این سالاد خوشمزه و کم کالری استفاده کنید و البته که سس این سالاد رژیمی می باشد.برای سفارش این سالاد کلیک کنید.

مواد لازم برای تهیه سالاد پاستا

پاستا 250 گرم
جعفری 1 دسته
زیتون سیاه 100 گرم
پنیر فتا یا تبریز 100 گرم
خیار 3 عدد
گوجه گیلاسی 200 گرم
پیاز قرمز 1 عدد

مواد لازم برای تهیه سس

روغن زیتون ۱ ¼ پیمانه
آب ¼ پیمانه
سرکه سفید 2 قاشق غذا خوری
آب لیموترش 2 قاشق غذا خوری
خردل 1 قاشق چای خوری
عسل 2 قاشق غذا خوری
سیر ۲ حبه 2 حبه
اورگانو خشک 1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

سالاد پاستا

  1. ابتدا باید سس سالاد پاستا را تهیه کنید. داخل یک کاسه بزرگ روغن زیتون ،آب ، سرکه و آب لیموترش تازه را بریزید و هم بزنید.
  2. عسل ، خردل ، ادویه ها ، اورگانو و سیر را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا سس یکدست شود
  3. خیار را پوست بگیرید و خرد کنید. گوجه گیلاسی ها را بشورید و از وسط به دو نیم تقسیم کنید. زیتون ها را هسته گیری و به صورت حلقه ای خرد کنید. جعفری را پاک کنید و به صورت ساطوری ریز خرد کنید. پیاز را پوست بگیرید و خلالی خرد کنید و کنار قرار دهید.
  4. بعد از اینکه آب جوشید کمی نمک و روغن اضافه کنید. سپس پاستا فرمی خود را برای 15 دقیقه درون آب قرار دهید تا نرم شود و آنها را آبکش کنید.
  5. پاستا پخته شده را خوب با سس مخلوط کنید. سپس همه سبزیجات خرد شده را به همراه پنیر اضافه کنید . مواد را مخلوط و کمی روغن زیتون روی آن بریزید.
  6. برای یک ساعت سالاد پاستا را در یخچال قرار دهید و بعد سرو کنید.

نکات قابل توجه برای تهیه سالاد :

  1. می توانید اورگانو را حذف کنید ولی یک ادویه ایتالیایی فوق العاده می باشد که باعث خاص تر شدن سالاد پاستا می شود.
  2. از گوجه معمولی نیز می توانید استفاده کنید.
  3. از روغن زیتون بکر و بدون بو استفاده کنید.
  4. در حین پخت، کمی نمک بیشتری نسبت به حد نرمال به پاستا اضافه کنید.
  5. بعد از اینکه پاستا را آبکشی کردید، روی آن آب سرد نریزید. اجازه دهید پاستا خودش سرد شود. اگر روی آن آب سرد بریزید، پاستا به‌خوبی نمی‌تواند طعم ادویه‌ها را به خود جلب کند و طعم آن فرق خواهد کرد.
  6. به جای زیتون سیاه میتوانید از زیتون سبز هم استفاده کنید ولی در دستور العمل اصلی سالاد پاستا از زیتون سیاه استفاده شده است.

منبع پارسی دی

سفارش

شما می توانید برای کترینگ، مراسم، تالار، رستوران خود نیز از محصولات آماده و بسته بندی با وزن های مختلف ما استفاده کنید. برای مشاوره رایگان و دریافت قیمت سفارشات خود تماس بگیرید.

محصولات