سفارش تولید سالاد آماده رستورانی

تولید سالاد رستورانی که شامل انواع سالاد بصورت تکنفره و دیسی بصورت آماده و بسته بندی شده است، مستلزم برخورداری از فاکتورهایی است. از مهمترین آنها می توان به کیفیت سالاد، مرغوبیت و تازگی مواد اولیه، برخورداری از علامت استاندارد غذایی و سیب سبز سلامت و تاریخ تولید و انقضا اشاره نمود. آنچه که می تواند تمامی این موارد را یکجا فراهم نماید محصولی است که در کارخانه و در خط تولید سالاد با کمک فن آوری و دستگاههای تمام اتوماتیک و زیر نظر کارشناسان خبره تهیه و تولید می شود.

با توجه به این که در عصر حاضر بسیاری از فست فودها و غذاها به صورت بسته بندی و آماده به بازار عرضه می شوند، بهره گیری از آنها آسان تر بوده و دسترسی برای مصرف کننده ها نیز آسان تر شده است. بخصوص در رابطه با غذاهایی مانند سالاد که برای تهیه آن باید وقت و هزینه زیادی را صرف کرد. لذا اغلب رستوران ها برای آنکه بتوانند انواع مختلفی از سالاد سالم و بهداشتی را در کنار غذاهای خود سرو کنند، آنها را به صورت آماده سفارش داده و خریداری می کنند. هر چقدر سالاد های رستورانی با کیفیت بالاتری عرضه شوند، تقاضا برای آنها نیز بالاتر می رود.

 

تولید سالاد رستورانی

تولید سالاد رستورانی

شرکت هایی که در زمینه تولید انواع سالاد و سبزی فعالیت دارند، سالادهای رستورانی را نیز تولید می کنند. در واقع سالاد رستورانی سالادی است که بر اساس سفارش مشتری تهیه و در ظروف و قالب های متنوعی بسته بندی و وکیوم می شود. از همین رو اغلب رستوران ها برای سفارش سالاد مد نظر خود به این شرکت ها مراجعه خواهند کرد.

در تولید سالاد آماده استفاده از مواد با کیفیت اهمیت زیادی دارد. آنچه که برای رستورانها و مشتریان آنها در زمینه سالاد مطرح است، تنها برند نیست بلکه عوامل دیگری است که در زیر به مهمترین آنها اشاره خواهد شد. با رعایت این موارد بدون شک رستوران ها و صاحبان مشاغل مرتبط با خرید و فروش مواد غذایی، مایل خواهند بود که تجربه خرید خود را با کارخانه مورد نظر بارها تکرار نمایند و به این ترتیب امکان رقابت صحیح تر و موفقیت بیشتری بین تولید کنندگان بوجود خواهد آمد.

  • تازگی و مرغوبیت مواد تشکیل دهنده سالاد
  • نوع بسته بندی
  • مدت ماندگاری محصول که تا حدودی به روش بسته بندی ( استفاده از اتمسفر اصلاح شده MAP)  بستگی دارد
  • علامت استاندارد و سیب سبز سلامت
  • تعهد و توان کارخانه تولید سالاد جهت پذیرش حجم و تعداد بالا از انواع مختلف سالاد و سبزی
  •  حفظ سلامت و ارش غذایی سالاد با رعایت زنجیره سرما پس از تولید
  • امکان دسترسی آسان به کارخانه یا کارشناسان فروش جهت خرید و ارائه سفارش
  • انعطاف پذیری تولید کننده و قابلیت تجهیزات وی در خصوص تولید و بسته بندی در ظروف و اوزان متفاوت
  • برخورداری از امکان تحویل در محل
  • تولید روزانه و به موقع محصول بر اساس سفارش
  • قیمت مناسب محصولات و برخورداری از امکاناتی نظیر تخفیف و یا آپشن هایی جهت افزایش قدرت خرید و فروش

تولید سالاد رستورنی

تنوع وزن سالاد

سالاد ها بسته به اینکه بصورت یک نفره و یا دیسی تهیه می شوند در ظروف و وزن های متفاوتی قرار می گیرند. تعیین وزن سالاد و یا قالب مربوط به آن بستگی بسیاری به مکان سرو و نوع سالاد  دارد. بعنوان مثال سالادی که در خطوط مسافربری هوایی و یا زمینی سرو می شود باید در ظرفی باشد که امکان قرار گیری در پکیج غذایی تعریف شده برای آن هر مسافر را داشته باشد.

همچنین برخی از سالاد ها مانند سالاد سزار که در آن علاوه بر سبزیجات، برشهایی از نان تست و مرغ یا میگوی گریل شده نیز وجود دارد، نمی توان انتظار وزنی را داشت که در بسته بندی های تکنفره یا دیسی از سالاد کلم آماده یا فصل و یا سالاد شیرازی، سالاد میوه یا غیره وجود دارد.

اما بطور کلی کمترین وزن سالاد جهت پذیرایی تکنفره برای برخی سالاد ها مانند عناوینی که در بالا بدان اشاره شد بین ۷۰ تا ۸۰ گرم بوده و برای سالاد هایی مانند سالاد سزار اصل ایتالیایی، سالاد یونان بسته بندی شده، سالاد اسفناج، سالاد پروتئینی، سالاد تایلندی، سالاد مکزیکی، سالاد میوه، سالاد سبز و بطور کلی سالاد هایی که علاوه بر سبزیجات در آن انواع پنیر، نان، پروتئین و دانه ها و مغزهای خوراکی و یا میوه وجود دارد باید وزنی بالاتر از ۱۰۰ تا ۳۸۰ گرم در قالب تکنفره آن را در نظر گرفت.

سفارش

شما می توانید برای کترینگ، مراسم، تالار، رستوران خود نیز از محصولات آماده و بسته بندی با وزن های مختلف ما استفاده کنید. برای مشاوره رایگان و دریافت قیمت سفارشات خود تماس بگیرید.

محصولات