طرز تهیه سالاد اسپانیایی

سالاد اسپانیایی

سالاد اسپانیایی نوعی سالاد مخلوط سبزیجات و مواد پروتئینی می باشد که با روش های مختلفی می توانید این سالاد خوشمزه را درست کنید. از آنجایی که تنوع مواد غذایی زیادی در این سالاد مشاهده می شود ، می توان از آن  به عنوان یک وعده غذایی سالم و کامل یاد کرد . برای خوشمزه تر شدن سالاد می توانید از سسی که در دستور مشاهده می کنید استفاده کنید . اگر سس دوست ندارید ، می توانید از ترشی اسپانیایی استفاده کنید که دستور آن در سالاد ساز موجود است (کلیک کنید).

روش های تهیه سالاد اسپانیایی:

روش اول

مواد لازم
کاهوی خرد شده 2  پیمانه
لوبیا سفید ¼  پیمانه
کلم بروکلی خرد شده ½  پیمانه + ¼ پیمانه
فلفل دلمه ای رنگی ¼ پیمانه
اسفناج خرد شده ½  پیمانه + 1 پیمانه
پنیر پارمزان 3  قاشق غذاخوری
مرغ گریل شده ¼  پیمانه
گوجه گیلاسی ¼ پیمانه
دانه انار 2  قاشق غذاخوری
ماست 1 پیمانه
شوید خشک 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن زیتون ¼  پیمانه
پنیر صبحانه 2  قاشق غذاخوری
آبلیمو 4  قاشق غذاخوری

سالاد اسپانیاییدستور تهیه:

  1. مرغ گریل شده را با نمک و ادویه مزه دار کنید و سپس به صورت مکعبی برش بزنید.
  2. لوبیا سفید را بپزید و اجازه دهید خنک شود.
  3. کاهو، اسفناج، فلفل دلمه‌ای و کلم بروکلی را خرد کنید و در ظرف سرو بریزید.
  4. لوبیا را بپزید و به ظرف سرو اضافه کنید.
  5. مرغ و گوجه‌های گیلاسی را روی سالاد بریزید.
  6. پنیر پارمزان را رنده کرده و همراه با دانه‌های انار روی سالاد بریزید.
  7. 1 پیمانه ماست ،1 پیمانه اسفناج، 1 قاشق غذاخوری شوید خشک، ¼ پیمانه روغن زیتون، ¼  پیمانه کلم بروکلی، 2 قاشق غذاخوری پنیر صبحانه و آبلیمو را با غذاساز میکس کنید تا به صورت سسی یکدست درآیند.
  8. سس را در ظرف مخصوص بریزید و کنار ظرف سالاد قرار دهید.

روش دوم

مواد لازم
گوجه فرنگی متوسط 2  عدد
خیار  2 عدد
زیتون بدون هسته  ½ پیمانه
سرکه 2  قاشق غذاخوری
کاهو 1  عدد
پیاز کوچک 1  عدد
روغن زیتون 2  قاشق غذاخوری
تن ماهی 400  گرم
تخم مرغ 3 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم

دستور تهیه:

  1. تخم مرغ‌ها را آب پز کنید و به صورت حلقه‌ای برش بزنید.
  2. خیار‌ها را بشویید و  به صورت مکعب‌های درشت خرد کنید.
  3. گوجه فرنگی را نیز بشویید و به صورت مکعبی درشت برش بزنید.
  4. پیاز را به صورت خلالی خرد کنید.
  5. همه مواد را در ظرف مخصوص سالاد بریزید و تن ماهی را به آن اضافه کنید. سپس روغن زیتون، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مزه دار شود.
  6. در صورت تمایل می‌توانید مواد را به صورت ردیف‌های جداگانه در ظرف سرو بچینید و روی آن روغن زیتون، نمک و فلفل بریزید.

روش سوم

مواد لازم
سیب زمینی 4  عدد
پیاز 1  عدد
خیار 3  عدد
سس مایونز 4  قاشق غذاخوری
ماست 2  قاشق غذاخوری
سینه مرغ 200  گرم
شوید خرد شده 2  قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده 1  قاشق غذاخوری

دستور تهیه:

  1. سینه مرغ را به صورت نوار‌های نازک برش بزنید، مقداری نمک و ادویه به آن بزنید تا مزه دار شود. سپس آن را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.
  2. سیب زمینی‌ها را پوست بگیرید و با رنده درشت، رنده کنید. سپس آن‌ها را روی دستمال نخی بریزید تا کاملا خشک شوند و در روغن سرخ کنید تا به رنگ طلایی درآیند.
  3. ماست، سس مایونز و شوید را در کاسه‌ای بریزید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند .
  4. جعفری را خرد کنید و به مواد اضافه کنید .
  5. در صورت لزوم مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
  6. خیار و پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و در ظرفی بریزید، سپس سس فوق را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
  7. سیب زمینی ها را پس از اینکه سرخ کردید به سالاد اضافه کنید و آرام هم بزنید تا سیب زمینی ها خرد نشوند.
  8. سالاد را سرو کنید.سپس باقیمانده سیب زمینی ها و مرغ ها را روی آن بریزید.

برای تزئین سالاد می توانید کاهو را در کنار سالاد گذاشته و مقداری از سس را روی آن بریزید و سرو کنید .

منبع : روزانه

سفارش

شما می توانید برای کترینگ، مراسم، تالار، رستوران خود نیز از محصولات آماده و بسته بندی با وزن های مختلف ما استفاده کنید. برای مشاوره رایگان و دریافت قیمت سفارشات خود تماس بگیرید.

محصولات