سالاد اسپانیایی
سالاد اسپانیایی نوعی سالاد مخلوط سبزیجات و مواد پروتئینی می باشد که با روش های مختلفی می توانید این سالاد خوشمزه را درست کنید. از آنجایی که تنوع مواد غذایی زیادی در این سالاد مشاهده می شود ، می توان از آن به عنوان یک وعده غذایی سالم و کامل یاد کرد . برای خوشمزه تر شدن سالاد می توانید از سسی که در دستور مشاهده می کنید استفاده کنید . اگر سس دوست ندارید ، می توانید از ترشی اسپانیایی استفاده کنید که دستور آن در سالاد ساز موجود است (کلیک کنید).
روش های تهیه سالاد اسپانیایی:
روش اول
مواد لازم | |
کاهوی خرد شده | 2 پیمانه |
لوبیا سفید | ¼ پیمانه |
کلم بروکلی خرد شده | ½ پیمانه + ¼ پیمانه |
فلفل دلمه ای رنگی | ¼ پیمانه |
اسفناج خرد شده | ½ پیمانه + 1 پیمانه |
پنیر پارمزان | 3 قاشق غذاخوری |
مرغ گریل شده | ¼ پیمانه |
گوجه گیلاسی | ¼ پیمانه |
دانه انار | 2 قاشق غذاخوری |
ماست | 1 پیمانه |
شوید خشک | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
روغن زیتون | ¼ پیمانه |
پنیر صبحانه | 2 قاشق غذاخوری |
آبلیمو | 4 قاشق غذاخوری |
دستور تهیه:
- مرغ گریل شده را با نمک و ادویه مزه دار کنید و سپس به صورت مکعبی برش بزنید.
- لوبیا سفید را بپزید و اجازه دهید خنک شود.
- کاهو، اسفناج، فلفل دلمهای و کلم بروکلی را خرد کنید و در ظرف سرو بریزید.
- لوبیا را بپزید و به ظرف سرو اضافه کنید.
- مرغ و گوجههای گیلاسی را روی سالاد بریزید.
- پنیر پارمزان را رنده کرده و همراه با دانههای انار روی سالاد بریزید.
- 1 پیمانه ماست ،1 پیمانه اسفناج، 1 قاشق غذاخوری شوید خشک، ¼ پیمانه روغن زیتون، ¼ پیمانه کلم بروکلی، 2 قاشق غذاخوری پنیر صبحانه و آبلیمو را با غذاساز میکس کنید تا به صورت سسی یکدست درآیند.
- سس را در ظرف مخصوص بریزید و کنار ظرف سالاد قرار دهید.
روش دوم
مواد لازم | |
گوجه فرنگی متوسط | 2 عدد |
خیار | 2 عدد |
زیتون بدون هسته | ½ پیمانه |
سرکه | 2 قاشق غذاخوری |
کاهو | 1 عدد |
پیاز کوچک | 1 عدد |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
تن ماهی | 400 گرم |
تخم مرغ | 3 عدد |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
دستور تهیه:
- تخم مرغها را آب پز کنید و به صورت حلقهای برش بزنید.
- خیارها را بشویید و به صورت مکعبهای درشت خرد کنید.
- گوجه فرنگی را نیز بشویید و به صورت مکعبی درشت برش بزنید.
- پیاز را به صورت خلالی خرد کنید.
- همه مواد را در ظرف مخصوص سالاد بریزید و تن ماهی را به آن اضافه کنید. سپس روغن زیتون، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مزه دار شود.
- در صورت تمایل میتوانید مواد را به صورت ردیفهای جداگانه در ظرف سرو بچینید و روی آن روغن زیتون، نمک و فلفل بریزید.
روش سوم
مواد لازم | |
سیب زمینی | 4 عدد |
پیاز | 1 عدد |
خیار | 3 عدد |
سس مایونز | 4 قاشق غذاخوری |
ماست | 2 قاشق غذاخوری |
سینه مرغ | 200 گرم |
شوید خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
جعفری خرد شده | 1 قاشق غذاخوری |
دستور تهیه:
- سینه مرغ را به صورت نوارهای نازک برش بزنید، مقداری نمک و ادویه به آن بزنید تا مزه دار شود. سپس آن را در روغن سرخ کنید تا طلایی شود.
- سیب زمینیها را پوست بگیرید و با رنده درشت، رنده کنید. سپس آنها را روی دستمال نخی بریزید تا کاملا خشک شوند و در روغن سرخ کنید تا به رنگ طلایی درآیند.
- ماست، سس مایونز و شوید را در کاسهای بریزید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند .
- جعفری را خرد کنید و به مواد اضافه کنید .
- در صورت لزوم مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
- خیار و پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و در ظرفی بریزید، سپس سس فوق را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
- سیب زمینی ها را پس از اینکه سرخ کردید به سالاد اضافه کنید و آرام هم بزنید تا سیب زمینی ها خرد نشوند.
- سالاد را سرو کنید.سپس باقیمانده سیب زمینی ها و مرغ ها را روی آن بریزید.
برای تزئین سالاد می توانید کاهو را در کنار سالاد گذاشته و مقداری از سس را روی آن بریزید و سرو کنید .
منبع : روزانه