مجموعه سالاد سازان شما را به خرید بهترین محصولات سالاد دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

شرکت پخش انواع سالاد بسته بندی

آنچه در این مقاله می خوانید...

کیفیت و تنوع سالاد های بسته بندیانواع سالاد بسته بندی و محتویات آنسالاد شیرازیسالاد فصلسالاد سزارسالاد یونانیسالاد اسفناجسالاد کلمسالاد ذرتسالاد میوهسالاد پروتئینسالاد دایتسالاد الویهسالاد مکزیکیسالاد ماکارونیبهترین روش پخش سالاد بسته بندینمایندگی پخش انواع سالاد بسته بندی

پخش انواع سالاد بسته بندی در تهران، حومه و سایر شهرها چگونه انجام می شود. آیا شرکت هایی که در زمینه پخش انواع سالاد بسته بندی فعالیت دارند می توانند با بهره گیری از روش های نوین توزیع و پخش، رضایت مشتریان خود را جلب کنند؟ مناسب ترین فاصله زمانی از تولید انواع سالاد بسته بندی تا توزیع آن چقدر است؟

 

پخش انواع سالاد بسته بندی

کیفیت و تنوع سالاد های بسته بندی

سالاد های بسته بندی  را می توان با تنوع بسیار در محتویات، سس، بسته بندی، وزن و قیمت در بازار مواد غذایی یافت. این حجم بالا از تنوع، بیانگر افزایش تقاضا و استقبال متقاضیان در خرید و مصرف انواع سالاد آماده مصرف است. در واقع  آماده سازی مواد اولیه همه انواع سالاد در کارخانجات معتبر از یک روند و خط تولید سالاد بهرمند می شوند.
سالاد های بسته بندی انواع مختلفی داشته که هر کدام از آنها با توجه به سفارش مصرف کننده، ضمن رعایت طرز تهیه اصلی آن وزیر نظر سرآشپزهای بین المللی و کارشناسان تغذیه حاضر در کارخانه تولید و بسته بندی می شود. کنترل کیفیت و سلامت سالاد و بسته بندی آن، پس از ارزیابی های متعدد، توسط کارشناسان مجرب در آزمایشگاههای مجهز در کارخانه تایید می شود. نشان استاندارد و سیب سلامت تضمینی بر این تایید است.

 

پخش انواع سالاد

انواع سالاد بسته بندی و محتویات آن

انواع زیادی از سالاد ها را می توان بصورت بسته بندی شده و آماده مصرف از فروشگاهها و عرضه محصولات غذایی خریداری نمود. اما متداول ترین آنها به قرار زیر می باشد که بصورت تکنفره و دیسی و در وزن های مختلف ی تولید و پخش می شوند.

سالاد شیرازی

خیار، گوجه و پیاز ریز شده بهمراه چاشنی های مناسب، روغن زیتون و آبغوره یا آبلیمو ( سس این سالاد می تواند جداگانه بصورت آبلیموی تک نفره نیز ارایه شود)

پخش سالاد بسته بندی

 

سالاد فصل

کاهوی پیچ خرد شده، گوجه گیلاسی یا برش هایی از گوجه فرنگی، چند حلقه خیار، هویج رنده شده، ذرت و زیتون (بر اساس تقاضا)، سس  سالاد یا فرانسوی تکنفره

 

پخش سالاد بسته یندی

 

سالاد سزار

کاهو پیچ خرد شده، پنیرپارمسان، برش هایی از سینه مرغ یا میگوی گریل شده، نان تست، سس مخصوص

 

پخش سالاد بسته یندی

سالاد یونانی

کاهو فرانسوی خرد شده، گردو خرد شده، پنیر فتا، نان تست، گوجه گیلاسی، چند حلقه خیار، سس مخصوص

 

پخش سالاد بسته یندی

 

سالاد اسفناج

بی بی اسفناج، گوجه گیلاسی، پنیر پارمسان، چند برش از میوه فصل مثل سیب، انگور، آناناس یا توت فرنگی، سس مخصوص

 

پخش سالاد بسته یندی

سالاد کلم

کلم پیچ سفید خرد شده، هویج، کشمش در صورت دلخواه، ادویه مخصوص، سس

 

پخش سالاد بسته یندی

 

سالاد ذرت

ذرت بخارپز، ژامیون گوشت خرد شده، قارپ بخارپز و فلفل دلمه رنگی در صورت دلخواه، سس مخصوص

 

پخش سالاد بسته یندی

سالاد میوه

برش هایی از میوه های فصل مرغوب که بصورت تک میوه و یا چند میوه تولید می شود.

 

پخش سالاد بسته بندی

سالاد پروتئین

کاهو پیچ، مرغ گریل شده، گردو خرد شده، پنیر پارمسان یا فتا، گوجه گیلاسی، کشمش، مغر تخمه آفتابگردان و سس مخصوص

 

پخش سالاد بسته یندی

سالاد دایت

بی بی اسفناج، گوجه، کشمش، خیار، چند نوع جوانه، سرکه بالزامیک یا سس مخصوص

 

پخش سالاد بسته یندی

 

سالاد الویه

سیب زمینی بخار پز و نرم شده، مرغ یا کالباس ریز شده، نخود فرنگی، خیار شور ریز شده، ادویه مخصوص، سس مایونز کم چرب

 

پخش سالاد بسته یندی

 

سالاد مکزیکی

کلم پیچ بنفش و سفید خرد شده، ذرت بخار پز، کالباس، ادویه و سس مخصوص

 

پخش سالاد بسته یندی

سالاد ماکارونی

پاستا یا ماکارونی فرمی آب پز شده، کالباس خردشده، خیار شور ریز شده، ادویه و چاشنی مخصوص (کلم برگ سفید خرد شده، هویج و نخود فرنگی در صورت دلخواه) سس مخصوص

 

پخش سالاد بسته یندی

 

بهترین روش پخش سالاد بسته بندی

سالاد ها از جمله محصولاتی هستند که باید بصورت تازه مصرف شوند. زمان ماندگاری این قبیل محصولات بسیار کوتاه است. اغلب مدت زمان ماندگاری این محصولات بر روی آن درج شده است. با توجه به روش های نوین بسته بندی و تزریق  اتمسفر اصلاح شده هنگام وکیوم کردن، بهترین زمان مصرف از سه یا چها روز بیشتر تجاوز نمی کند.

شرایط و دمای مناسب جهت نگهداری از انواع سالاد نیز گزینه است که می توان بر روی بسته بندی محصولات دید. دمای بین ۱ تا ۴ درجه سانتیگراد، مناسبترین دما برای نگهداری انواع سالاد است. اما باید توجه داشت این دما از لحظه تولید تا رسیدن به دست مشتری و میل کردن آن باید ثابت و پایدار باشد. افزایش و کاهش دما علاوه بر کاهش ارزش غذایی سالاد، سبب کاهش مدت ماندگاری و فساد آن خواهد شد. از اینرو در هنگام پخش سالاد بسته بندی و عرضه انواع سالاد آماده نیز باید به این مسئله توجه نمود. استفاده از ماشین های مجهز به سردخانه و تنظیم دمای آن می تواند این نیاز را مرتفع سازد.

 

پخش سالاد بسته یندی

داشتن برنامه زمان بندی شده و تعیین مسیر مناسب جهت پخش سالاد بسته بندی بسیار مهم است. به همین دلیل بسیاری از شرکت های پخش با ارایه برنامه تور ویزیت به پرسنل و همکاران پخش خود آنها را جهت رساندن هرچه سریعتر محصولات کنترل و مدیریت می کنند.

[toggle title=”پذیرش نماینده فعال” state=”open”]افراد یا شرکتهایی که مایل به اخذ نمایندگی جهت فروش و پخش انواع سالاد بسته بندی شده و آماده مصرف از این مجموعه هستند، می توانند در خواست خود را از طریق راههای ارتباطی مندرج در سایت اعلام نمایند. [/toggle]

نمایندگی پخش انواع سالاد بسته بندی

برخی از کارخانجات تولید سالاد و یا شرکت های پخش سالاد بسته بندی، جهت ارایه خدمات به نقاط مختلف شهر های بزرگی مثل تهران، شیزار، اصفهان و مشهد و یا سایر شهرها، نمایندگی فعال می پذیرند. با اعطای نمایندگی فروش سالاد به افراد یا شرکتهای واجد شرایط، امکان توزیع محصولات در وسعت بیشتر، زمان کمتر و شرایط مطلوب تری فراهم می شود.

 

امتیاز
درحال ارسال
امتیاز شما به مطلب 5 (1 امتیاز)
لیدا سلیقه دار

برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره روی دکمه زیر کلیک کنید.

مشاوره و فروش

مجموعه سالاد سازان شما را به خرید بهترین محصولات سالاد دعوت می نماید.
کافیست فرم زیر را پر کنید تا با شما تماس بگیریم.

0

دیدگاهتان را بنویسید

Call Now Buttonتماس بگیرید