تولید سالاد یونانی

تولید بهترین سالاد یونانی بسته بندی شده

تولید سالاد یونانی بسته بندی شده و آماده مصرف با بهترین کیفیت در مواد اولیه، بهمراه سس مخصوص انجام می شود. سالاد یونانی در بسته بندی های مختلف و وزن های متفاوتی عرضه و پخش می شود. آموزش طرز تهیه سالاد یونانی اصل و ترکیبات این سالاد خوشمزه و سس ویژه آن بسیار فراگیر است. زیرا این سالاد در ایران و جهان طرفداران زیادی دارد.

با ورود به دنیای گسترده سالاد و سبزیجات روزانه با انبوهی از دستور تهیه انواع سالاد مواجه می شویم که از کنار هم قرار دادن گروهی از سبزیجات و صیفی جات  طعم و مزه جدیدی را ایجاد می کنند. یکی از انواع این سالادها، سالاد یونانی است که از کاهوی فرانسوی بجای کاهو پیچ در آن استفاده شده و علاوه بر داشتن مزه جدید ظاهری متفاوت هم ایجاد کرده است. شاید یکی از پر طرفدارترین سالادها در بین سالاد های خاصو انواع سالاد های خارجی، همین سالاد یونانی باشد. که با توجه به اقلام مورد استفاده در آن، بسرعت جای خود را در بین ورزشکاران با رژیم غذایی خاص و یا سایر افرادی که به سلامت و تنوع غذایی خود اهمیت می دهند باز کرده است.

طرز تهیه سالاد یونانی

برای تهیه  سالاد یونانی خوشمزه  باید از برگهای تازه کاهوی فرانسوی که به رنگ فوق العاده بنفش و سبز هستند و تفاوت زیادی به لحاظ ظاهر و طعم با کاهوی سالادی دارند  استفاده نمود. برگهای کاهوی فرانسوی را خرد کرده، با حلقه هایی از خیار و تعدادی گوجه گیلاسی مخلوط می نماییم. سپس به آن قطعات مکعبی کوچکی از پنیر فتا، مقداری گردوی خرد شده، زیتون سیاه، تکه هایی از نان تست طعم می افزاییم. البته برخی به دستور تهیه سالاد یونانی بر اساس ذائقه و سلیقه خود، شوید، سیب زمینی پخته و یا مرغ هم اضافه می کنند. ولی طرز تهیه بین المللی سالاد یونانی فاقد این موارد است.

این سالاد را بهمراه نوعی سس مخصوص میل می کنند. ترکیب این سس با ترکیبات این سالاد خوشمزه طعم بی نظیر و فراموش نشدنی ایجاد می کند. بهرحال دستور تهیه سس سالاد یونانی متناسب با سلیقه  مزاج و شگرد نوآورانه هر سر آشپزی است که قدری با یکدیگر متفاوت است.

 

تولید سالاد یونانی بسته بندی

 

تولید سالاد یونانی بسته بندی و آماه مصرف

سالاد یونانی نیز همچون سایر سالادها، در اماکن مختلف تولید میگردد. که می توان به تولیدات خانگی، کارگاهی، رستورانی و تولیدات صنعتی یا کارخانه ای اشاره کرد. در هر یک از این نوع تولیدات، سالاد به روش خاصی بسته بندی میگردد. تولیدات خانگی با ترکیب کردن همه مواد با هم یا جدا کردن اقلام آنها در ظروف جداگانه و کشیدن سلفون بر روی آنها، به پروسه بسته بندی پایان میدهند.

تولیدات کارگاهی یا رستورانی نیز یا مثل تولیدات خانگی عمل کرده و یا با استفاده از ظروف یکبار مصرف که انواع مختلفی از آنها را می توان در بازار یافت، با پر کردن ظروف و بستن درب آنها تولید و بسته بندی خود را تکمیل می کنند.

 

تولید سالاد یونانی بسته بندی

اما با توجه به اقلام مختلف این سالاد و  بافت منحصر بفرد هریک، بهترین گزینه برای تولید سالادیونانی بسته بندی شده استفاده از ظروفی است که جایگاه هر یک از مواد را ازهم جدا کرده و بسته بندی آن بصورت وکیوم شده باشد. پر واضح است که کاهوی فرانسوی نیز مانند سایر انواع کاهو با از دست دادن رطوبت، طراوت و تازگی خود را از دست می دهد. همچنین پنیر بکار رفته در این سالاد نیازمند مراقبت زیادی است. باید مراقب بود که پنیر فاسد و آلوده نشده و نیز تغییر رنگ ندهد. از اینرو وکیوم کردن سالاد که از طریق دستگاههای بسته بندی تمام اتوماتیک انجام می شود، بسیار حائز اهمیت است.

همچنین تاریخ تولید و انقضای سالاد با توجه به مواد پروتئینی داخل آن نکته مهمی است که تنها در تولیدات کارخانه ای می توان آنرا یافت. داشتن سیب سلامت و استانداردهای غذایی و شماره پروانه بهره برداری نیز از جمله فاکتور های تعیین کننده ای در هنگام خرید هستند که مختص کارخانجات تولیدی سالاد است.

 

تولید سالاد یونانی بسته بندی

سفارش

شما می توانید برای کترینگ، مراسم، تالار، رستوران خود نیز از محصولات آماده و بسته بندی با وزن های مختلف ما استفاده کنید. برای مشاوره رایگان و دریافت قیمت سفارشات خود تماس بگیرید.

محصولات