خط تولید انواع سالاد مخصوص

خط تولید انواع سالاد مخصوص کارخانجات و کارگاهها شامل دستگاهها و تجهیزات اتوماتیک یا نیمه اتوماتیکی است که شستشو، ضد عفونی، خردکن، ترکیب و بسته بندی را در بر می گیرد. استفاده از این تجهیزات سبب افزایش تولید و بالا بردن سطح کیفی و بهداشتی انواع سالاد بسته بندی شده و آماده مصرف می شود.

 

خط تولید انواع سالاد

دلایل استفاده از سالاد های آماده مصرف

سالاد های آماده مصرف امروزه در قالب های مختلف و وزن های گوناگونی در بازار به چشم می خورند. کارخانجات زیادی با برندهای مختلف محصولات خود را روانه بازار هدف نموده اند. از جمله این بازار ها می توان به رستوران، سوپرمارکت، هتل، فست فود، کترینگ های برگزاری مجالس، بوفه ها و بطور کلی هر مکانی که در زمینه عرضه مواد غذایی فعال است اشاره نمود. افراد بسیاری نیز جهت برگزاری مراسم خصوصی خود رغبت بیشتری جهت خرید انواع سالاد بسته بندی شده نشان می دهند. افزایش تقاضا برای خرید چنین محصولاتی سبب تولید روزافزون سالادهای بسته بندی شده و آماده مصرف از سوی کارخانجات شده است. از مهمترین دلایل این استقبال می توان به موارد زیر اشاره نمود.

  • عدم دسترسی روزانه به مواد اولیه تازه جهت تولید سالاد
  • عدم برخورداری از مکان مناسب جهت آماده سازی، شستشو و ضد عفونی صحیح سبزیجات
  • صرفه جویی در زمان جهت خرید و آماده سازی مواد اولیه
  • صرفه جویی در هزینه جهت رفت و آمد، خرید مواد اولیه مرغوب و هزینه نیروی انسانی و آب و برق مصرفی جهت تولید
  • دسترسی و امکان تهیه انواع سالاد ایرانی و خارجی با بالاترین کیفیت
  • برخورداری از علامت استاندارد و سیب سبز سلامت محصولات غذایی
  • برخورداری از قیمت مناسب
  • ارائه سفارش آسان و دریافت انواع سالاد و سبزیجات آماده مصرف در زمان و مکان مقرر
  • انجام آزمایشات لازم در واحد های تولیدی کارخانجات جهت جلوگیری از آلودگی و بیماری های انگلی، میکروبی و ویروسی
  • برخورداری از مجوزهای لازم جهت تولید و ارائه به مراجع ذیربط

 

خط تولید انواع سالاد

تجهیزات خط کامل تولید سالاد

با ورود علم و تکنولوژی در صنعت مواد غذایی و اهمیت استاندارد در این محصولات، تولید از حالت مکانیکی خارج شده و بصورت مکانیزه و با استفاده از تجهیزات و دستگاههای اتوماتیک یا نیمه اتوماتیک اجرا می شود. سالادهایی که پایه اصلی آنها را سبزیجات تشکیل می دهند، تقریبا دارای یک خط تولید مشترک هستند. برخی دستگاهها به فراخور نوع سالاد افزوده یا کاسته خواهد شد. بعنوان مثال در خط تولید سالاد سزار و یا سالادهایی که نیازمند گریل کردن قطعات مرغ یا میگو میباشد، دستگاه گریل لازم است. در اینجا تجهیزات لازم برای راه اندازی خط تولید سالاد فصل شرح داده می شود.

  • نوار بازبینی چشمی
  • شستشو
  • ازناسیون جهت ضدعفونی
  • نوار نقاله
  • دستگاه سانتریفیوژ  یا آبگیر گریز از مرکز
  • کاتر
  • پر کن
  • بسته بندی

 

خط تولید انواع سالاد

مراحل کامل خط تولید سالاد فصل

مواد اولیه تازه و مرغوب نقش مهمی در تولید انواع سالاد دارد. با ورود سبزیجات و صیفیجات تازه و درجه یک به کارخانه تولید سالاد فصل آغاز می شود.

  1. مواد زائد و بخشهای ناسالم پس از قرار گرفتن سبزیجات اعم از کاهو، کلم و غیره در نوار بازبینی چشمی از آنها جدا شده و ماده اولیه سالم وارد خط تولید می گردد.
  2. شستشو بصورت کاملا اتوماتیک در دو مرحله انجام می شود. شستشوی اولیه در سه وان شستشو، مجهز به سیستم تزریق حباب هوا انجام می شود. حباب هوا سبب ایجاد تلاطم در آب شده و موجب گل زدایی، انگل زدایی و زوائد سبزیجات می شود. سپس آب تمیز بر روی سبزیجات اسپری شده و وارد مرحله دوم شستشو می شوند.
  3. در این مرحله علاوه بر ایجاد فشار شدید آب و استفاده از سیستم حباب ساز، گاز ازن (O3) جهت ضدعفونی بدرون آب تزریق می گردد. سرعت و دقت گاز ازن (O3) در از بین بردن میکروارگانیسم ها بسیار بیشتر از کلر بوده و در عرض چند دقیقه به اکسیژن تبدیل می شود. بنابراین سالاد فاقد هرگونه باقیمانده ترکیبات ضدعفونی کننده که اغلب برای بدن انسان و طبیعت مضر است می باشد.
  4. پس از مرحله شستشو و ضدعفونی، سبزیجات جهت آبگیری در دستگاه آبگیر گریز از مرکز قرار می گیرند تا آب حاصل از شستشو از آنها خارج شود.
  5. جهت جلوگیری از از دست رفتن ویتامینها و مواد مغذی و نیز عدم آسیب به بافت سبزیجات،این مواد توسط کاترهای تیز تمام استیل بصورت یکنواخت خرد می شوند.
  6. مواد جهت بسته بندی وارد دستگاه پرکن و بسته بندی می شوند و بر اساس قالب های تعیین شده، بسته بندی می شوند.

 

 

انواع دستگاه بسته بندی سالاد و سبزیجات

جهت ماندگاری بهتر و حفظ ارزش غذایی سالاد و سبزیجات، بهتر است که آنها را وکیوم نمود. در این روش بسته بندی، علاوه بر غیر قابل نفوذ بودن هوا به داخل بسته بندی بخشی از هوای داخل آن نیز خارج می شود. در این میان بهتر است بجای هوای خارج شده از اتمسفر اصلاح شده (Modified Atmosphere Packaging)  استفاده نمود. MAP ترکیبی است از سه گاز اکسیژن، دی اکسید کربن و نیتروژن با نسبت های مشخص که حین بسته بندی به درون آن تزریق می شود. به این ترتیب می توان از فساد زودهنگام ترکیبات سالاد و سبزیجات آن که همچنان در حال تنفس هستند و نیز ایجاد لکه های قهوه ای بر روی کاهو جلوگیری نمود.

دستگاه وکیوم دارای ظرفیت های مختلفی است که بصورت نیمه اتوماتیک و تمام اتوماتیک تولید و عرضه می شود. در حالت نیمه اتوماتیک، پس از پر شدن ظروف عملیات وکیوم که ممکن است با تزریق اتمسفر اصلاح شده همراه باشد با چسباندن فیلم به پایان می رسد و می بایست ظروف بصورت دستی از دستگاه خارج شود. ولی در حالت تمام اتوماتیک ظروف پس از این مرحله در نوار نقاله قرار گرفته و از دستگاه خارج می شوند.

 

 

 

 

سفارش

شما می توانید برای کترینگ، مراسم، تالار، رستوران خود نیز از محصولات آماده و بسته بندی با وزن های مختلف ما استفاده کنید. برای مشاوره رایگان و دریافت قیمت سفارشات خود تماس بگیرید.

محصولات