طرز تهیه سالاد الویه

سالاد الویه

سالاد الویه یکی از معروف ترین غذاهای کشور روسیه است . این سالاد خوشمزه از محبوبیت بسیار زیادی در سراسر جهان برخوردار است و جالب است بدانید غذای شب عید روسی ها سالاد الویه است . در ادامه طرز تهیه این سالاد را بررسی می کنیم .

شما می توانید این سالاد را برای مدارس، شرکت ها، مراسم ها و خطوط مسافربری مثل قطار، هواپیما سفارش دهید (کلیک کنید).

مواد لازم برای 4 نفر :

تخم مرغ 4 عدد
پیاز 1 عدد متوسط
خیارشور ½ پیمانه
نخود فرنگی 1 پیمانه
سینه مرغ 2 عدد
سس مایونز به مقدار لازم (حداقل 4 قاشق)
سیب زمینی 2 عدد
آبلیمو تازه به مقدار لازم
نمک ، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد الویه

  1. ابتدا سیب زمینی ها را بشویید و به همراه تخم مرغ ها داخل یک قابلمه مناسب قرار دهید ، سپس چند لیوان آب اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب سریعتر به جوش بیاید و سیب زمینی ها و تخم مرغ ها آبپز شوند.
  2. در مرحله بعدی سینه مرغ را به همراه مقداری نمک ، زردچوبه و یک عدد پیاز داخل یک قابلمه مناسب بریزید سپس مقداری آب اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب سریعتر به جوش بیاید و سینه مرغ نیز آبپز شود.
  3. تخم مرغ ها و سیب زمینی های آبپز را رنده کنید و داخل یک کاسه جادار و بزرگ بریزید. مرغ را هم پس از اینکه به طور کامل پخت از قابلمه خارج کنید و به صورت ریش ریش خرد کنید سپس به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه کنید.
  4. خیار شور را به صورت جداگانه رنده کنید سپس پس از اینکه آب اضافی اش را گرفتید به کاسه مواد اضافه کنید. برای سالاد الویه باید از نخود فرنگی آبپز استفاده کنید ، در صورت تمایل می توانید از کنسرو نخود فرنگی آماده استفاده کنید.
  5. نخود فرنگی را هم اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند. در مرحله بعدی سس مایونز ، نمک ، فلفل سیاه و مقداری آبلیمو را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید سپس به مواد داخل کاسه اضافه کنید.
  6. مواد را خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند سپس طعم سالاد را بچشید و در صورت نیاز نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.
  7. در پایان سالاد را چند ساعت در یخچال قرار دهید تا جا بیفتد سپس به همراهگوجه فرنگی ، خیار شور و نان سرو کنید.

سالاد الویه قالبی

در صورتی که می خواهید سالاد الویه خود را به صورتی قالبی شکل دهید اول باید در نظر داشته باشید که باید سالاد کمی سفت تر از حالت معمولی باشد و به همین جهت نباید از سس مایونز زیادی در سالاد استفاده کنید چون باعث شل شدن سالاد می شود.

در مرحله بعدی یک کیسه فریزر را با قیچی برش بزنید و کاملا باز کنید سپس داخل قالب مورد نظرتان قرار دهید ، به صورتی که مقداری از کیسه فریزر از قالب خارج بماند تا هنگام خارج کردن سالاد از قالب دچار مشکل نشوید.

پس از قرار دادن کیسه فریزر در قالب مواد سالاد را با دقت داخل قالب بریزید و با پشت قاشق خوب فشار دهید تا سالاد تمام نقاط قالب را پر کند. قالب را که پر کردید آنرا به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا سالاد خودش را بگیرد.

قالب را بعد از دو ساعت از یخچال خارج کنید سپس قالب را روی یک دیس یا بشقاب برگردانید و به آرامی قالب را بردارید تا سالاد از قالب خارج شود. کیسه فریزر را هم به آرامی جدا کنید سپس در صورت تمایل روی سالاد را تزیین کنید.

نکاتی برای خوشمزه شدن سالاد الویه :

  1. اگر میخواهید سالادتان شور نشود ، خیارشور ها را با آب سرد بشویید و مزه کنید . اگر هنوز باب میل تان نیستند باز هم خیارشور ها را بشویید و بگذارید آب اضافی از آنها خارج شود
  2. مقدار آبلیموی مصرف شده در سالاد باید خیلی کم باشد و بهتر است آبلیمو را به همراه نمک و فلفل سیاه ابتدا به سس اضافه کنید و بعد داخل سالاد بریزید تا همه جای سالاد به صورت یکدست مزه دار شود. ولی نباید همین مقدار کم آبلیمو را در سالاد حذف کنید چون باعث خوشمزه تر شدن و خوش عطر تر شدن سالاد میشود.
  3. وقتی سیب زمینی را رنده کردید حدود یک و نیم لیوان آب مرغ را به آن اضافه کنید و بگذارید 8 ساعت داخل یخچال بماند تا آب مرغی کاملا جذب سیب زمینی ها شود. با این کار هم سالا خیلی خوشمزه تر میشود و هم اینکه سس کمتری برای سالاد نیاز است.(به نسبت سیب زمینی ها آب مرغ اضافه کنید)
  4. برای اینکه مواد راحت تر ترکیب شوند بهتر است سس سالاد را کم‌کم در مواد بریزید.
  5. آبلیمو تازه و طبیعی طعم سالاد را بی نظیر تر میکند.
  6. برای اینکه سالاد زود فاسد نشود و ماندگاری بیشتری داشته باشد. در مصرف هر وعده به آن سس اضافه کنید.
  7. استفاده از کالباس ، ذرت و یا فلفل دلمه طعم سالاد را عوض میکند و غذا طعم واقعی خودش را از دست میدهد.
  8. بسیاری از افراد سس را با ماست ترکیب می کنند این کار طعم لذیذتری به سس می دهد.
  9. شما می توانید از فلفل قرمز نیز در تهیه این غذا استفاده کنید.
  10. سیب زمینی ها را با پوست بپزید تا سالاد الویه تان شل نشود و تزیین کردن را برایتان راحت تر می کند.

نوش جان.

منبع  سایت های نمناک و پارسی دی

سفارش

شما می توانید برای کترینگ، مراسم، تالار، رستوران خود نیز از محصولات آماده و بسته بندی با وزن های مختلف ما استفاده کنید. برای مشاوره رایگان و دریافت قیمت سفارشات خود تماس بگیرید.

محصولات