تولید انواع سالاد الویه مرغ

تولید سالاد الویه همواره بعنوان یکی از پرطرفدارترین غذاهای سرد مورد توجه قرار داشته است. سالاد الویه با مرغ، کالباس و یا بدون هریک از آنها قابل تهیه است. از این سالاد می توان در رژیم های غذایی مختلف بعنوان پیش غذا یا غذای اصلی بهرمند شد. اما آیا سالاد الویه می تواند جایگاهی در رژیم لاغری داشته باشد؟

 

تولید سالاد الویه

کارخانجات تولید سالاد الویه

سالاد الویه طرز تهیه آسانی دارد و از آنجا که مطلوب ذائقه بسیاری از افراد است، براحتی جای خود را بر سر میز غذا پیدا نموده است. آنچه در تولید سالاد الویه مرغ هدف کارخانجاتی است که اقدام به تولید انواع سالاد آماده مصرف می نمایند، ارتقا سطح کیفی و بهداشتی مواد غذایی آماده مصرف و بسته بندی شده است. بالطبع رعایت این نکات با در اختیار گرفتن تجهیزات و دستگاههای تمام اتوماتیک و زیر نظر کارشناسان فن قابل اجرا است. نشان استاندارد که در سایه بهره وری از مواد تازه، انجام آزمایشات متعدد کنترل کیفی و بهداشتی و نیز استفاده از سرآشپزهای حرفه ای در زمینه ایجاد طعمی عالی کسب می گردد، سبب افزایش تقاضا و افزایش حجم تولید در خط تولید سالاد بسیاری از کارخانجات است.

عرضه سالاد الویه و سایر انواع سالاد های بسته بندی شده توسط کارخانجات، با قیمت مناسب و تنوع بسیار بالا در ترکیبات سالاد و کیفیت  بسته بندی و نیز وزن آنها صورت می پذیرد.
تولید سالاد الویه

طرز تهیه و تولید سالاد الویه مرغ

سالاد الویه در کارخانجات، کارگاهها و حتی در تولیدات خانگی، تقریبا دارای یک دستورالعمل واحد هستند. تفاوت بین آنها تنها در حجم و بکارگیری تجهیزات و وسایلی است که می تواند در کیفیت سالاد به لحاظ بهداشتی تاثیر گذار باشد. بطور کلی می توان با رعایت مراحل زیر سالاد الویه خوش طعم و با کیفیتی را تهیه نمود.

  1. انتخاب مواد اولیه تازه
  2. پخت سینه مرغ با مقداری پیاز و نمک و آب
  3. ریش ریش کردن مرغ پس از پخته و سرد شدن
  4. بخارپز یا آب پز کردن سیب زمینی، نخود فرنگی و هویج بطور جداگانه
  5. پوره کردن هویج و سیب زمینی پخته
  6. آب پز کردن تخم مرغ تا مرحله سفت شدن آن و سپس پوره نمودن تخم مرغ پس از پوست گیری
  7. نگینی خرد کردن خیار شور
  8. ترکیب مواد فوق با یکدیگر و افزودن نمک، فلفل و سس مایونز
  9. قرار دادن سالاد در بسته بندی مناسب درون یخچال به مدت حداقل یک ساعت قبل از سرو

 

تولید سالاد الویه

نکات طلایی برای درست کردن بهترین سالاد الویه

رعایت توصیه های زیر می تواند نتیجه کار را به بهترین شکلی تغییر داده و در طعم سالادالویه تاثیر مطلوبی داشته باشد.

  • هرگز خیار شور و یا هویج خام را رنده نکنید زیرا اینکار سبب آب انداختن سالاد می شود.
  • از ایجاد تغییر در مواد اولیه سالاد بپرهیزید. افزودن موادی مثل فلفل دلمه، ذرت و کالباس همراه مرغ در این سالاد طعم سالاد را تغییر خواهد داد.
  • بهتر است خیار شور پس از شستشو، خرد شده و سپس آبگیری شود. اینکار باعث می شود بوی نامطلوب ترشیدگی در سالاد الویه ایجاد نشود.
  • می توان بجای مرغ از کالباس خرد شده استفاده نمود
  • افزودن مقدار کمی آب لیمو به ترکیب سالاد الویه، بوی نامطلوب تخم مرغ پخته شده را از بین خواهد برد.

 

تولید سالاد الویه

چگونه می توان از سالاد الویه در انواع رژیم های غذایی استفاده نمود

سالاد الویه نسبتا پر کالری است و اگر در مصرف انواع چاشنی و سس آن زیاده روی شود می تواند سبب افزایش وزن شود. بهمین دلیل بسیاری از افراد با رژیم های غذایی خاص، حتی از آوردن نام سالاد الویه هراس دارند. لیکن رعایت موارد زیر می تواند این جایگاه این سالاد را در هر نوع رژیم غذایی تثبیت نماید.

  • از آنجاییکه این غذا کربوهیدارت کافی را دارد، توصیه می شود، با برگهای تازه کاهو ، گوجه فرنگی و سبزیجات، بدون نان یا با مقدار کمی نان سبوس دار میل شود
  • افرادی که از اضافه وزن رنج می برند بهتر است بجای سس از آب مرغ یا ماست استفاده نمایند
  • سالاد الویه حاوی سیب زمینی است که منبع بسیار خوبی از پتاسیم است که می تواند برای افراد با فشار خون بالا مفید باشد. لیکن به این دسته افراد توصیه می شود بجای خیار شور از پیازچه استفاده نمایند
  • برای افرادی که یبوست دارند، استفاده از این سالاد مغذی در کنار سبزیجات تازه توصیه می شود
سفارش

شما می توانید برای کترینگ، مراسم، تالار، رستوران خود نیز از محصولات آماده و بسته بندی با وزن های مختلف ما استفاده کنید. برای مشاوره رایگان و دریافت قیمت سفارشات خود تماس بگیرید.

محصولات