سالاد فصل بسته بندی شده یکی از پر فروش ترین سالادها، می باشد که براحتی در کنار هر غذایی و با هر منویی قابل سرو است. به همین دلیل تولید و خرید و فروش سالاد فصل مورد توجه تولید کنندگان و مصرف کنندگان این سالاد است. عرضه و پخش سالاد فصل در هر فصل و هر مکانی امکان پذیر است. زیرا همانطور که از نام آن پیداست در هر فصلی در دسترس بوده و قابل استفاده است.
مواد لازم جهت تهیه سالاد فصل بسته بندی
- کاهو پیچ یا کاهو سالادی خرد شده
- چند برش خیار حلقه شده
- تعدادی گوجه گیلاسی یا چند برش از گوجه فرنگی تازه
- هویج رنده شده
- مقداری ذرت بخار پز (در صورت دلخواه)
- تعدادی زیتون سبز یا سیاه ( در صورت دلخواه)
- کلم برگ خرد شده ( در صورت دلخواه)
مواردی نظیر ذرت بخار پز و زیتون و کلم برگ در صورت تقاضا و سلیقه افراد به سالاد فصل افزوده می شود. البته باید توجه داشت، افزودن هر یک از اقلام به سالاد در وزن و قیمت آن تاثیر گذار است. در واقع بعنوان مثال چنانچه برای سالاد فصلی با وزن ۱۳۰ گرم تقاضای افزودن این موارد را داشته باشیم به طبع باید از میزان کاهو کاسته شود تا به وزن مورد نظر رسید. اینکار توسط مدیر تولید مستقر در کارخانه محاسبه و انجام می شود.
انواع سس یا چاشنی های سالاد فصل
معمولا همراه سالاد فصل بسته بندی شده یک عدد سس مایونز یا سس فرانسوی در داخل بسته بندی و یا کنار آن قرار می گیرد. البته بسته به ذائقه افراد و یا رژیم غذایی آنان می توان از سس ها و چاشنی های دیگری نیز استفاده کرد. مثل آبلیمو، آبغوره، روغن زیتون، سرکه بالزامیک و دیگر انواع سس که امروزه با تنوع زیادی در بازار موجود هستند.
انواع بسته بندی سالاد فصل تکنفره
سالاد های فصل تکنفره به فراخور اوزان آن، سفارش مشتری و سلیقه و خلاقیت تولید کننده دارای بسته بندی های گوناگونی است. استفاده از ظروف شفاف به منظور رویت اقلام سالاد و اطمینان از تازگی آنها بسیار مورد توجه است. ظروف گرد، مربع، مستطیل رواج بیشتری دارند. اما اگر وزن سالاد بیش از ۱۵۰ گرم باشد می توان از ظروف جند ضلعی نیز استفاده کرد. ابعاد هر یک از این ظروف با توجه به وزن سالاد تعیین می گردد. در اماکنی مثل ایرلاین ها که فضای پذیرایی محدودی وجود دارد و سالاد فصل در پکیج غذایی قرار می گیرد، می توان از ظروف لیوانی نیز استفاده کرد.
برخی از تولید کنندگان جهت ایجاد خدمات بهتر و رفاه مشتری و نیز برای ایجاد تفاوت محصول خود، سالاد های فصل را درون ظروفی با فضای ویژه قرار دادن سس بسته بندی می کنند. به گونه ای که بخش قرار گرفتن سس از محل قرار گرفتن سالاد با دیواره ای جدا شده است.
خواص مصرف سالاد فصل
ارزش غذایی سالاد فصل را اقلام موجود در آن و سس آن تعیین می کند. سالاد فصل در هر رژیم غذایی و به هر منظوری از جایگاه ویژه ای برخوردار است. مصرف انواع سالاد سالاد چه به منظور لاغری مصرف شود چه برای ایجاد میل به خوردن بیشتر و چاقی می تواند نقش خوبی در سبد غذایی ایفا نماید. بنابر این خوب است به خواص ترکیبات سالاد فصل اشاراتی نماییم.
کاهو (Lettuce)
کاهو دارای ماده ای بنام لاتکس است که خاصیت ضد میکروبی دارد. این ماده با جلوگیری از پیامهای تنش زا، از سمت بافت عضلانی و عصبی، سبب ایجاد آرامش می شود. همچنین سبب کاهش تنظیم ضربان قلب و انقباضات بطنی می گردد. کاهو حاوی آنتی اکسیدان هایی است که بدنبال نابود کردن رادیکالهای آزاد هستند. در نتیجه می تواند از بروز سرطان جلوگیری کند. این سبزی غنی از ویتامین A است که سبب تقویت چشم خواهد شد. املاح معدنی بسیاری از جمله پتاسیم، کلسیم، اسید فولیک و منگنز در کاهو وجود دارد. دارای فیبر فراوانی بوده و آبرسان بسیار قوی است.
خیار (Cucumber)
خیار حاوی ویتامین C، K، منیزیم، پتاسیم و منگنز است. آنتی اکسیدان زیادی دارد و می تواند مانع استرس شود. ۹۶% وزن خیار را آب تشکیل می دهد. به همین دلیل در تنظیم دمای بدن و انتقال مواد مغذی و دفع مواد زائد نقش دارد.
گوجه (Tomato)
گوجه سرشار از ویتامین های گروه B ، اسید فولیک و بتاکاروتن و ویتامین های A و C است. همچنین دارای مواد معدنی مثل کلسیم، پتاسیم، فسفر، فیبر،سدیم، گوگرد، کمی آهن، مس و روی است. گوجه مانع از غلظت خون می شود و برای رفع بیماری تصلب شرایین مفید است. سبب درمان خستگی می شود و از پیری زود رس جلوگیری می کند. برای درمان سنگ کلیه، مثانه و درد های سیاتیک مفید است. همچنین به رشد قد کمک کرده و مانع شب کوری می شود.
هویج (carrot)
هویج حاوی ۸۷% آب، ۱/۵ مواد ازته، ۰/۰۲% چربی، ۸% مواد گلوسیدی، ۱/۵ سلولوز و مقداری ماده رنگی کاروتن و ویتامین های A،B،C،D و E است. سبب افزایش مقاومت بدن در مقابل بیماری های عفونی می گردد. برای دفع سنگ کلیه و صفرا معجزه می کند. در رشد بدن و برطرف کردن نرمی استخوان بچه ها نقش بسزایی دارد. بعنوان ملین عمل کرده و باعث تنظیم اعمال روده می شود. سبب کاهش کلسترول خون شده و برای افراد مبتلا به بیماری قند مفید است.
ذرت (Corn)
ذرت دارای ویتامین های B1، B2، B3 و A است. همچنین مواد معدنی مثل ،آهن، سدیم، پتاسیم و کلسیم دارد. این ماده غذایی برای جلوگیری از سرطان روده بزگ، تصلب شرایین، نارسایی مادر زادی لوله عصبی مفید است. با مشکلات دستگاه گوارش و هاضمه و نیز یبوست مقابله می کند. گرفتگی های عصبی را کم کرده و سبب کاهش کلسترول خون می شود. در شادابی پوست، مو و ناخن هم تاثیر دارد.
زیتون (Olive)
زیتون حاوی ویتامین هایی مانند K، A، B6 و E است. مواد آن شامل سدیم، کلسیم، مس و آهن است. زیتون براحتی می تواند از انباشته شدن چربی در جدار رگها، بیماری های قلبی و عروقی و سکته قلبی جلوگیری کند. از لخته شدن خون جلوگیری کرده و با پوکی استخوان مقابله می کند. سبب بهبود سیستم گوارش شده و التهابات را کاهش می دهد. سبب درمان کم خونی و مانع بروز سرطان می شود. درد مفاصل را کم می کند و موجب تقویت پوست و مو می شود.
کلم (Cabbage)
کلم حاوی ویتامین های C، K، B6، B1، B2 است. مواد معدنی آن شامل فیبر، منگنز، فولات، امگا ۳،پتاسیم و کلسیم می باشد. کلم سبب دفع سموم از سلولها و معالجه زخم معده سطحی می شود. جهت رفع یبوست های موقت و سردردهای مزمن مفید است. همچنین از پیشرفت تومور های سرطانی جلوگیری می کند. سموم و اسید اوریک که علت اصلی بیماری های نقرس، آرتریت و روماتیسم است را دفع می کند.
سس مایونز و فرانسوی (Sauce)
این سس ها شامل ویتامین های گروه B ،E و F هستند. آهن، گوگرد، مس، منیزیم، کلسیم، فسفر، روی، پتاسیم و کلر از جمله مواد معدنی آنها است. بر خلاف تصور عامه مصرف مناسب آن می تواند برای بدن مفید باشد. بطوریکه سبب تقویت سیستم عصبی، کاهش استرس و سلامت پوست و مو می گردد. ویتامین D موجود در آن سبب قوی شدن ریه شده و از دیابت و بیماری خود ایمنی جلوگیری می کند. از کم خونی جلوگیری کرده و سبب بهبود کارکرد ماهیچه ها می شود. همچنین می تواند نیاز بدن به پروتیئن را پاسخ دهد.
کجا می توان از سالاد فصل بسته بندی شده استفاده کرد
در همه جا و همه موقعیت ها می توان از انواع سالاد فصل استفاده نمود. در بسیاری از رستورانها، تالارها، فست فودی ها، کترینگ ها و اماکن تهیه غذا، بوفه ها و حتی مراسم شخصی و تشریفات، از سالاد فصل بصورت تکنفره با وزن دلخواه و در بسته بندی های مناسب که در طراحی آن جای مخصوصی برای قرار دادن سس تعبیه شده و سبب سهولت در امر پذیرایی می شود، استفاده می شود. از آنجاییکه این سالادها دارای مجوز های بهداشتی و تاریخ تولید و انقضا هستند بسیار مورد استقبال قرار می گیرند. این سالاد ها را می توان از محل عرضه انواع سالاد آماده خریداری نمود.
قیمت انواع سالاد فصل بسته بندی شده با توجه به وزن و اقلامی که به آن افزوده می شود متغیر است. باید توجه داشت هرگز سلامتی خود را به بهانه قیمت پایین تر این قبیل محصولات به خطر نیندازید. زیرا بسیاری از افراد سود جو در کارگاههای فاقد پروانه بهره برداری، اقدام به تولید انواع سالاد با کیفیتی بسیار نامناسب نموده و آنرا بسته بندی و با قیمت پایین تری عرضه می کنند. جهت بهرمندی از انواع سالاد آماده مصرف و بسته بندی شده دارای وکیوم که سیب سلامت و علامت استاندارد غذایی، جدول ارزش غذایی، تاریخ تولید، انقضا، مدت و شرایط نگهداری بر روی لفاف آن درج شده باشد می توانید از طریق همین سایت و شماره های ذکر شده جهت ثبت سفارش خود اقدام نمایید.